Türk Hava Yolları İşci alımı Başvuru Formu 2012-2013




Türk Hava Yolları İşci alımı Başvuru Formu 2012-2013

Türkiye’nin ödüllere doymak bilmeyen hava yolu şirketi THY Türk Hava Yolları 2012 yılı için alım ilanlarını duyurmaya başladı. THY 2012yılında birçok alanda alımlar gerçekleştirecek, yurtdışı operasyonlarını güçlendirmek için çalışmalarına devam edecektir…


Türk Hava Yolları, global hizmet ağında birlikte çalışacağı adayları

    Kabin Ekibi,
    Kokpit Ekibi,
    Yurt Dışı Ofis Çalışanları ve
    İdari/Teknik Birim Çalışanları (Genel İstihdam)

olmak üzere 4 ana başlık altında istihdam eder.

1. Kabin Ekibi

Sürekli gelişen hizmet ağımıza paralel olarak, verdikleri kaliteli hizmetle tüm dünyadan konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayan ve güvenlik konusunda önemli sorumluluklar üstlenen kabin ekibinin işe alımları, ihtiyaç duyulan dönemlerde www.thy.com üzerinden yayınlanan ilanlar aracılığıyla gerçekleştirilir.

Başvuran tüm adaylar, sistem üzerinden alınan randevular doğrultusunda Türk Hava Yolları’na davet edilir. Temel şartları sağlayan adaylar, modern seçme yöntemleri kullanılarak yazılı ve sözlü değerlendirmelere alınır. Aynı zamanda tüm adaylara yabancı dil yeterlilik testleri uygulanır.

Bu aşamaların ardından, birebir ve grup mülakat süreçlerini de başarıyla tamamlayan adaylar, sağlık kurulunun onayıyla eğitim sürecine başlar. Eğitimi başarıyla tamamlayan tüm adaylar, her geçen gün daha da genişleyen uçuş ağımızda, konuklarımızı en konforlu ve güvenli şekilde ağırlamak üzere ekibe dahil edilir.

2. Kokpit Ekibi

Türk Hava Yolları’nda, büyüyen ve gençleşen filomuzla birlikte, kokpit ekibi işe alımları global ölçüde ve titizlikle yürütülür. Kurum kaynaklarıyla yetiştirilen genç pilotlar Türk Hava Yolları’na kazandırılırken, farklı milletlerden deneyimli pilotlar da kurum bünyesinde istihdam edilir.
Türk Hava Yolları’nın pilot alımları;

    Kaptan,
    II.Pilot,
    Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı,
    SFI (Simulator Flight Instructor)

olmak üzere 4 grupta gerçekleştirilir.

Pilot adayları, www.thy.com üzerinden yayınlanan ilanlara başvurarak seçim sürecine dahil olur. Yabancı dil bilgisine ve temel gerekliliklere sahip adaylar arasından ilgili mesleki testleri ve mülakatları başarıyla tamamlayanlar Türk Hava Yolları ailesinde istihdam edilir.

Türk Hava Yolları, “Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı” istihdamıyla hem havacılık sektörünün gelişimine önemli bir katkı sağlar hem de yeni mezun adaylar için eşsiz bir kariyer fırsatı sunarak gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olur.

3. Yurt Dışı Ofis Çalışanları

Dünyanın farklı noktalarına gerçekleştirdiği uçuşlarla, doğu-batı ve kuzey-güney arasında hava köprüsü kurma misyonunu üstlenen Türk Hava Yolları’nın Türkiye dışındaki ofislerinde görev almak isteyen mahalli adaylar, bulundukları ülkelerdeki ofislerimize başvurarak değerlendirme sürecine katılabilir. Adaylar, temel koşulların yanı sıra başvuruda bulundukları pozisyonun gerektirdiği nitelikler doğrultusunda değerlendirilir.

4. İdari/Teknik Birim Çalışanları (Genel İstihdam)

Türk Hava Yolları’nda, yolcularımızın güvenliği ve konforu için gökyüzünde görev yapan, konuklarımızı sevdiklerine ulaştıran kabin ve kokpit ekiplerimizin yanı sıra, bu büyük operasyonun aksamadan, kusursuz bir şekilde sürdürülebilmesi için görev yapan idari ve teknik birimler de büyük önem taşır.

Genel Müdürlüğümüze bağlı idari ve teknik birimlerde, ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zaman teknisyen, memur, uzman ve mühendis pozisyonları için, www.thy.com üzerinden yayınlanan ilanlar aracılığıyla başvurular kabul edilir. İşe alım sürecinde adaylara, yetkinlik bazlı mülakat uygulanırken, mülakatı destekleyen yazılı ve sözlü seçme yerleştirme yöntemleri de kullanılır. Adaya uygun pozisyon teklifi için kişilik envanteri sonuçları dikkatle değerlendirilir.

Tüm işe alım süreçlerinde adaylar şeffaf bir şekilde bilgilendirilir.

Türk Hava Yolları İşci alımı Başvuru Formu 2012
THY insan kaynakları hakkında bilgi sahibi olun

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More