LG Nexus 4 Özellikleri ve fiyatı



LG ve Google’ın ortaklaşa akıllı cep telefonu piyasasına sunduğu LG Nexus 4, ABD’de tüketicilerin yoğun ilgisinden dolayı 1 saat içerisinde tükendi. Nexus 4, İngiltere’de bulunan teknoloji mağazalarında da 1 saatten daha kısa bir sürede tüketilmişti. Özel bir donanım tasarımı ile dikkatleri çeken Nexus 4 cep telefonu, en beğenilen Google uygulamaları ve yeni Android sürümüyle kullanıcılarını heycanladırmayı başarıyor.

yazımızın devamından Google’ın yeni telefonu LG Nexus 4 teknik özelliklerine ulaşabilirsiniz. Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci ile hız ve performans artırmayı başaran LG Nexus 4, 2 GB Ram, yeni Android sürümü ve Nexus’ların en hızlı telefonu özelliği ile kullancıların iştahını kabartıyor. GPS Navigasyon, Trafik bilgilerinin canlı infoları ile bir noktaya ulaşım hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmadı. Uçuş bilgileri ve Restoran yada Otel rezervasyonu ile yakın çevrede bulunan görselleriyle büyülüyor.
Nexus 4′ün yeni özellikleriyle 3D Harita ve Uydu görüntüleri, Street View ve İndoor Maps uygulamalarıyla çevrenizde olanları daha gerçekçi bir şekilde gösteriyor. 8 MP fotoğraf makinasıyla yüksek performansa sahip bir telefona sahip olmanın yanında, Photo Sphere özelliğiyle farklı açılardan 360 derece çekim yapılmasına sağlıyor. 4.7 inç 1280×768 çözünürlüklü True HD IPS Plus ekrana sahip LG Nexus 4‘de, çekmiş olduğunuz fotoğraflar yükleme özelliğiyle çekim sonrasında otomatik kaydediliyor. 8 ve 16 GB seçenekleri ile ABD, İngiltere, Almanya, Fransa gibi ülkelerde pazara sunulan Nexus 4, Aralık ayı içersinde Türkiye’deki yerini alacağı ve fiyatının ise 450-500 Euro civarında olması bekleniyor.
LG Nexus 4 ÖzellikleriLG Nexus 4 Teknik Özellikleri
1.5GHz çift çekirdek Krait CPU’lu Qualcomm
Snapdragon S4 Pro işlemci
Android 4.2, Jelly Bean
3G (WCDMA), HSPA+
4.7-inç WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 piksel)
8GB / 16GB
RAM 2GB
8.0 MP arka / 1.3MP HD ön
Pil süresi: 2,100mAh Li-Polymer
Konuşma Süresi: 15.3 saat
Standby: 390 saat
Ebat: 133.9 x 68.7 x 9.1mm

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More