Stradivarius 2013 Modelleri



Stradivarius bayanların alış verişlerinde uğramadan geçmedikleri bir bakıma olmazsa olmaz mağazalarından bir tanesidir. Bayan giyim konusunda dünya çapında bir markadır Stradivarius. Piyasaya sürdüğü ürünlerde zarifliği, farklı olmayı ve dikkat çekiciliği ön planda tutuyor. Stradivarius 2012 yılında birbirinden şık modelleri ile karşımızdaydı. Aynı şekilde 2012 sonbahar-kış ve 2013 yılına da damga vurmak istiyor. Bunda da çok zorlanmayacağını sanırım tüm dünya biliyor..

www.karpuzkabugu.org
Stradivarius hem farklı hem canlı hem de oldukça zarif modelleri ile bu yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Oldukça modern bir koleksiyonla karşımızda olan Stradivarius kış aylarının soğuk günlerinde sizi en iyi koruyacak Kasım ayı koleksiyonu ile elbisemodelleri.com adresinde. Stradivarius için renklerin dokunuşu ve geçişi kadar önemli olan canlılık ilk sırada geliyor. Canlılığı ile göz dolduran üstler ve bir o kadar sade olan alt grup için inanılmaz uyum sağlamak hatta uyumsuzluğum uyumunu bile yakalamak her şeyden önemli.
2012- 2013 yılının en şık bayanlarının ilk tercihlerinden olan Stradivarius harika bir koleksiyonu ile lookBook’ta, siz inceleyin diye. Stradivarius Lookbook 2012 Kasım…

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More