Formula 1′de Heyecanı Başlıyor




Kore, Hindistan, Abu Dhabi, ABD ve Brezilya’da yapılacak yarışlar, bu senenin şampiyonlarını belirleyecek.

Formula 1 takımları, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Japonya GP’sinin hemen ardından, bu hafta
Kore’de yeniden piste çıkıyor. D-Smart ekranlarında canlı yayınlanan ve şampiyona lideri Ferrari pilotu Fernando Alonso’nun daha ilk virajda yarış dışı kaldığı Japonya GP’sinde zafere ulaşan Sebastian Vettel, puan tablosundaki büyük farkı eritmeyi başarmıştı. Artık, iki dünya şampiyonu pilot Alonso ve Vettel arasında sadece 4 puanlık bir fark var.

Uzun süredir koruduğu puan farkı azalan Alonso, artık maksimum atak moduna geçmiş durumda. Son iki yarışı kazanan Vettel, yakaladığı momentumu sürdürerek şampiyonada liderliğe yükselmek istiyor. Biraz geride olsalar da hala şampiyonluk şansları süren Lotus pilotu Kimi Raikkonen ile McLaren pilotu Lewis Hamilton, Kore’deki yarışı mutlaka ön sıralarda bitirmek zorundalar.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online Formula 1 takvimine 2010 senesinde dahil olan Kore’deki Yeongam pistinin ilk sektörü uzun düzlüklerden, son sektörü ise birbirini takip eden çok sayıda virajdan oluşuyor. Saat yönünün tersine dönülen Yeongam pisti, fiziksel açıdan pilotları zorlayan bir parkur.

Kore GP’sinin heyecanı Cumartesi ve Pazar sabahları, canlı yayınlarla D Smart 77. kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de taşınacak. Yarışın üçüncü antrenman turları 13 Ekim Cumartesi günü saat 05:00′den, sıralama turları yine aynı gün saat 08:00′den, 55 tur sürecek olan büyük yarış ise 14 Ekim Pazar günü sabah 09:00′dan itibaren D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More