Memurların çalışma saatleri yine değişti!



Bakanlar Kurulu, kamuda çalışanların mesai saatlerinde yeni düzenleme yaptı.

Bakanlar Kurulu'nun ''Merkezde Günlük Çalışma Saatlerinin Tespitine İlişkin Karar''da değişiklik yapılmasına dair kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.



Yeni çalışma saatleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yazısı üzerine 657 sayılı Kanun'un 99 ve 100. maddelerine göre Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırıldı.

Buna göre, Adalet, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Maliye, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda çalışma başlangıç ve bitiş saatleri 08.30-17.30 olarak belirlendi.

Başbakanlık, diğer bakanlıklar Genelkurmay Başkanlığı ile kuvvet komutanlıklarında ise çalışma başlangıç ve bitiş saatleri 09.00 - 18.00 olarak tespit edildi. Belirtilen kurumlara bağlı ve ilgili olmayan kurumlarda da çalışma başlangıç ve bitiş saatleri 09.00 - 18.00 olacak.

Söz konusu bakanlık ve kurumlarda öğle dinlenme saatleri ise 12.30 - 13.30 olarak düzenlendi.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More