Eurovision Birincisi Hangi Ülke Oldu(18 Mayıs 2013)



Bu yıl 58.si düzenlenen ve 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü Finali yapılan  2013 Eurovision yarışmasınının bu yıl ki birincisi DANİMARKA oldu.İşte dereceler ve puanlar:
1.281Puan  Danimarka(Emelia De Forest Şarkısı Only Treadrops)
2.234 Puan Azerbaycan(Ferid Memmedov Şarkısı Hold Me)
3.214 Puan Ukrayna(Zlata Ogneviç Şarkısı Gravity)

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle 281 puan alarak 2013 Eurovision yarışmasının birincisi olan Danimarka'nın şarkısını İngilizce olarak Emmelie de Forest seslendirdi. "Only Teardrops" adlı şarkısı ile beğeni toplayan Danimarka 281 puan ile ikinciliği elde etti.İşte Danimarka 58.Eurovision şarkı yarışması Emmelie de Forest-"Only Teardrops":

  2013 Eurovision Birincisi Hangi Ülke Oldu,2013 Eurovision Birinci Olan Şarkı,2013 Eurovision ikinci olan ülke,2013 Eurovision ikincisi hangi ülke oldu,2013 Eurovision ikinci olan ülke şarkısı,2013 Eurovision üçüncü olan ülke,2013 Eurovision üçüncü hangi ülke oldu,2013 Eurovision üçüncü olan ülke şarkısı,2013 Eurovision dördüncü olan ülke,2013 Eurovision dördüncü hangi ülke oldu,2013 Eurovision dördüncü olan ülke şarkısı,2013 Eurovision Azerbaycan kaçıncı oldu,013 Eurovision Azerbaycan kaçıncı sırada. 2013 Eurovision yarışmasının ikincisi olan Azerbaycan'ın şarkısını İngilizce olarak Ferid Memmedov seslendirdi. Sarıl Bana  anlamına gelen "Hold Me"  adlı şarkısı ile beğeni toplayan Azerbaycan, Danimarka'dan  sonra 234 puan ile ikinciliği elde etti. İşte Ukrayna 58.Eurovision şarkı yarışması  Ferid Memmedov-"Hold Me":

2013 Eurovision yarışmasının üçüncüsü olan Ukrayna'nın şarkısını İngilizce olarak Zlata Ogneviç seslendirdi. Yerçekimi anlamına gelen "Gravity" adlı şarkısı ile beğeni toplayan Ukrayna, Azerbaycan'dan sonra 214 puan ile üçüncülüğü elde etti. İşte Ukrayna 58.Eurovision şarkı yarışması  Zlata Ogneviç-"Gravity":

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More