Survivor Duygu Çetinkaya Kimdir Biyografisi ve Resimleri



Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Gönüllüler adasında yarışacak isimlerden bir diğeri de Duygu Çetinkaya oldu. Dünyanın en zor yarışmasında Gönüllüler adasında yarışacak ünlü isim Survivor Duygu Çetinkaya oluyor. Gönüllüler adasında yer almasının yanı sıra birçok projede yer alan bir tanınan bir oyuncudur.


Duygu Çetinkaya, 13 Ocak 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir ve yarışmaya katıldığı anda 27 yaşındadır. Survivor Duygu Çetinkaya, Denizli'de doğmuştur fakat babasının asker olması sebebiyle birçok şehirde yaşamak durumunda kalmıştır. Daha önce Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek ve Gölcük gibi illerimizde yaşamıştır. Bu sebeple yoğun ve tempolu bir öğrenim hayatı geçirmiştir. İlköğrenim eğitiminin ilk bölümünü Ankara'da Fatoş Abla Kız Kolejinde okumuş ardından, İskenderun'a taşınmışlar ve orada ilköğrenim eğitimini tamamlamıştır. Ardından ortaokul yıllarını Erdek'te, liseyi ise İzmir Menemen Anadolu Lisesinde hazırlık okumuş ve ardından İsveç'in başkenti ve en büyük şehri olan Stockholm'e giderek eğitimini orada tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini ise İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde okuduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

Survivor Duygu ÇetinkayaSurvivor Duygu Çetinkaya, daha önce söylediğimiz gibi gönüllüler adasında yarışacak olmasının yanı sıra ünlü bir oyuncudur. Birçok başarılı projede yer almış ve büyük kitleler tarafından tanınmıştır. Birçok sinema ve dizi projelerinde yer alan genç ve başarılı oyuncu ilk olarak TGRT ekranlarında yayınlanan Türkü Filmi adlı serinin birçok bölümünde başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Bunun ardından "Türkiye'nin Yıldızları" adlı yarışma programıyla tanındı. Bu yarışmanın ardından oyunculuğu meslek olarak benimsemiştir. Yarışmanın ardından Sinan Çetin'in "Plajda Kız Tavlama Kılavuzu" adlı filminde "Melisa" karakterini canlandırmıştır. Bu filmde Vildan Atasever, Caner Özyurtlu, Damla Debre ve Deniz Güngören gibi isimlerle birlikte çalışmıştır. Fakat bu film vizyona girmemiş. Bu filmin ardından 2005 yılında ilk ciddi projesi olan Silikon Vadisi adlı programdan teklif gelmiş, kabul ederek Dinçer Karaca ile birlikte sunuculuğu üstlenmiştir. Silikon Vadisinin sunuculuğunu yaptıktan hemen sonraki yıl sitcom olan Cumhur Cemaat adlı dizide Asuman Dabak ve Hakan Bilgin çiftinin sevimli kızları "Bahar" karakterini canlandırmıştır.

Survivor Duygu Fotoğrafları

Survivor yarışmasındaki Gönüllüler takımındaki performansı ve sivri diliyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Duygu Çetinkaya aslında izleyicinin çokta yabancı olmadığı bir yüz. Duygu Çetinkaya aslında birçok dizide rol almış bir isim en son Mustafa Ceceli'nin Aman isimli şarkısının klibinde yer aldı.İşte survivor duygunun resimleri

Duygu Çetinkaya Resimleri


 









 









 







Fakat bu projelerle adını pek fazla duyuramamış asıl bombayı Faruk Aksoy'un yapımcılığını yapıp, yönetmenliğini üstlendiği Çılgın Dershane filminde "Kurdela Yeşim" karakterini canlandırarak patlamıştır. Cüneyt Arkın, Hande Ataizi, Yağmur Atacan, Tuba Ünsal ve Alp Kırşan gibi usta isimlerle birlikte çalışma fırsatı bulmuştur. Bunun ardından çekilen serinin ikinci filmi olan Çılgın Dershane: Kampta'da da yer almıştır. Sinema filmlerinin ardından Kanal D ekranlarının bir döneme damgasını vuran dizisi Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in baş rollerini oynadığı Binbir Gece adlı dizide Tardu Flordun'un kız kardeşi olan Sezen İncioğlu karakterine hayat vermiştir. Hatta bu dizideki başarılı performansının ardından 2009 yılında Elit Ödül Töreni'nde gelecek vaat eden oyuncu ödülünün sahibi olmuştur. Genç oyuncunun son projesi ise "Ya Sonra" adlı sinema filminde canlandırdığı "Deniz" karakteri olmuştur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More