Zenci Bebekleri Olan Çift Kim? Zenci Bebekleri Olan Sosyetik Aile Kim?



Beyaz anne babadan zenci bebek doğar mı?
Evet doğar...
Bu haberimiz tam bu soruya göre...

Sosyete dünyasının tanıınmış ailelerinden bir çiftin zenci bebekleri oldu. Bu olay sonrasında herkes düşünmeye başladı? Bu nasıl olur diye... ama cevabı basitti... Çift evlenmeden önce bekarlığa veda
partisi yapmıştı ve partide zenci bir erkekle berkarlığa veda eden bayan ogün hamile kaşmıştı ve bebeği zenci doğdu...

Peki bu sosyetik çift kim?


Hangi sosyetik Türk ailenin bebekleri zenci doğdu?

İsmi sır gibi saklanan sosyetik kadın şimdi ABD de yaşamaya hazırlanıyor. Zenci bebekleri olan çiftin kim olduğunu ise şimdilik bilinmiyor ama yakında çıkar...

BU NASIL PARTİ!
Mutlu çift, düğün öncesinde bekarlığa veda partisi yapmak istedi. Gelin ve damat ayrı ayrı parti düzenledi. Ne olduysa bu partide oldu. Alkolün dozunu kaçıran güzel gelin, partisindeki dansçılarla çılgınlar gibi dans edip eğlendi. Ama iş bununla bitmedi. Zenci bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün hiçbir şey hatırlamayan gelin, hayat arkadaşını koluna takıp davetliler önünde mutluluk pozları verdi.
Sosyeteyi Sarsan Zenci Bebek SkandalıGÖRÜNCE ŞOKE OLDU
Düğünün ardından hamile kalan gelin, eşi ile birlikte ailelerine bebek müjdesi verdi. Sevinçten havalara uçan damat, eşini doğum için geçen hafta ABD’ye götürdü. Doğuma alınan gelin sağlıklı bir bebek doğururken; damadın dünyası karardı. Gelin hanım da bebeğini görünce şoke oldu. Çünkü bebek zenciydi. Çocuğun kendisinden olmadığını anlayan damat apar topar Türkiye’ye döndü. Bebeği kabullenemeyen gelini teselli etmek ise kızgın ailesine düştü.
TÜRK ÇİFTİN ZENCİ BEBEĞİ DOĞDU
Bekarlığa veda partisinde zenci bir dansçıyla birlikte olan ünlü ailenin kızı, unuttuğu bu ayrıntıyı bebeği zenci doğunca hatırladı.
DİLLERE DÜŞTÜLER
Herkesi şaşırtan olay, İstanbul’daki tüm sosyetik mekanlarda da dilden dile dolaşmaya başladı. Siyahi dansçının bu durumdan haberdar olup olmadığı merak edilirken; “Ya bebek beyaz doğsaydı ne olacaktı? O zaman adam başkasının çocuğunu kendi çocuğu diye sevecekti” şeklinde yorumlar yapıldı.
İHANETİN SİYAH MEYVESİ
Ünlü ailenin güzel kızı ihanetin meyvesi olan zenci bebeğini kabullenmekte zorlandı. Aile, kızlarına ABD’de bir hayat kurmaya çalışıyor.

Siz bu haber için ne düşünüyorsunuz?
YORUM yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz...

zenci bebegi olan,zenci bebekli ünlü aile kim,zenci bebek sosyete hangi cift,zenci bebeği olan ünlü türk çift kim,zenci bebeği olan türk çift kim,zenci bebeği olan sosyetik kim,cocugu zenci dogan sosyetik adam kim,zenci be bbek kimin,sosyetik guzel dogum icin amerikaya gitti,sosyetik cift zenci, beyaz insandan zenci bebek, beyaz insandan zenci bebek doğar mı?, beyaz kadının zenci bebeği olur mu

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More