Hızlı ve Öfkeli 6 Full HD Film izle




Hızlı ve Öfkeli 6 Filminin Konusu
Dom (Diesel) ve Brian’ın (Walker) varlıklı  bir adamın imparatorluğunu yıkıp, ekiplerini 100 milyon dolarla bıraktığından beri kahramanlarımız tüm dünyaya yayılmıştır. Ama evlerine dönememeleri ve uzun süredir kaçak olarak yaşıyor olmaları hayatlarını yarıda bırakmıştır.

Bu arada Hobbs (Johnson) 12 ülkede, ölümcül yetenekleri olan paralı sürücülerden oluşan bir organizasyonu takip etmektedir. Takımın beynine (Evans) yardım eden acımasız ikinci başkan, Dom’un öldüğünü düşündüğü aşkı Letty’dir (Rodriguez). Suçlu takımını durdurmanın tek yolu onlara sokakta üstün gelmektir. Bu nedenle Hobbs, Dom’dan en seçkin takımını Londra’da toplamasını ister.

Böylece evlerine dönebilecekler ve ailelerini yeniden bir araya getirebileceklerdir. Hızlı ve Öfkeli: Rio Soygunu’nun dünya çapındaki gişe başarısının üstüne inşa edilen, aksiyonu, akrobasiyi ve hikayeyi daha da yükseklere çıkaran ‘Hızlı ve Öfkeli 6 6’ filmiyle yönetmen Justin Lin dördüncü kez kamera arkasına geçiyor. Kendisine, yapımcı Clayton Towsend’in seriye yeniden katılmasını memnuniyetle karşılayan tecrübeli yapımcılar Neal H. Moritz
HIZLI VE ÖFKELİ 6
Fast and Furious 6
Hızlı ve Öfkeli serisi, aynı kadroyla ve yönetmenle devam ediyor. Kahramanlara iyice alıştık, Dom, Brian, Mia ve Letty, yani Diesel, Walker, Brewster ve Rodriguez ile yönetmen Lin. Lin, aksiyonda iyi, oyuncular da her zamanki gibi. Hızlı araba kullanan mahalle arkadaşlarımız gibi oldular artık.
Hız, araba, aksiyon, araba takibi sevenler her zaman sevecek bu seriyi. Kaç tane daha gelirse gelsin bıkılmaz. Kadro da aynı gidiyor. Sokak yarışçıları yine. Son filmde Brezilya’yı karıştırmışlardı, şimdi Londra. Biraz hız biraz aşk biraz kötüler. Tekerlekler, motorlar, sonuna dek aksiyon ve hız.
Film konusu yine çok önemli ve gelişmiş değil. Diğer Amerikan aksiyonları gibi, klişeler işte. Bu tür filmlerde konu da karmaşık olmamalı zaten. Kötülere karşı birleşen bizimkiler yine. Çöllerde, şehirlerde bitmeyen aksiyon. İyi adamlar, kötüler ve arabalar. Yakışıklı Paul, güzel Jordana, havalı Vin, şirin Michelle. Para, kovalamaca, takım ruhu.
Yedinci gelinceye dek bekleyeceğiz yine. Seriyi sevenler için minik hoş sürprizler var. Müziğiyle, görüntüleriyle şimşek gibi.
Her zamanki gibi hızlı ve öfkeli. Aksiyoncular için.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More