Survivor Cengiz Coşkun Kimdir, Oynadığı Filmler Diziler ve Resimleri



2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması Cengiz Coşkun Biyografisi, Cengiz Coşkun Hangi Filmlerde ve Dizilerde Oynadı? Cengiz Coşkun Rol Aldığı Diziler ve Filmler Nelerdir? Cengiz Coşkun Resimleri Fotoğrafları.


29 Nisan 1982 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Cengiz Coşkun aslen Bulgaristan göçmeni Türk model ve oyuncu dur. Kendisi İstanbul’da yalnız yaşıyor. Spor Akademisi mezunu olan yakışıklı oyuncu aynı zamanda profesyonel basketbolcudur.



2002 senesinde Best Model seçilerek oyunculuk ve modellik kariyerine başlayan Cengiz Coşkun sinema filmi ve dizilerde rol almıştır. Cengiz maceracı ruhuna güvendiği için Survivor’a katılmak istediğini söylüyor.



2005 Yılında Rüzgarlı Bahçe dizisinde Mercan rolüyle, yine 2005 yılında Nehir dizisinde Umut rolüyle, 2006 yılında Candan Öte dizisinde Kaan Atalay rolüyle, yine 2006 yılında Doktorlar dizisinde Mert Eriç rolüyle dizilerde oynamıştır. Cengiz Coşkun'un kariyerinde yer aldığı en büyük proje ise 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453 Türk filmidir. Filmde Giovanni Giustiniani karakterini canlandırmıştır.

Survivor Cengiz Coşkun Kimdir, Oynadığı Filmler Diziler ve Resimleri..

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More