Survivor'da adaya kim veda etti? Irmak mı Bennu mu adadan ayrıldı?



Survivor da geçtiğimiz hafta 4 bölüm birden yayınlanmıştı. Bu hafta 19 Mayıs 2013 ve diğer 2 gün birlikte yayınlanacak olan survivor da ada da gerilim başladı.
19 mayıs 2013 Dokunulmazlık oyunununda GÖNÜLLÜLER 8-3 kazandı
19 Mayısta yarışmayı kaybeden Ünlüler Ada konseyi sonucu 2 aday seççti Irmak 4 oy ve Bennu 1 oy ile smsye kaldılar.20 MAYIS 2013 salı akşamı ÜNLÜLERDEN 1 kişi adadan ayrılacak.

Survivor 21 Mayıs 2013 salı akşamı SMS oylaması yapılacak.Ünlülerden sms oylaması sonucu seçilen Irmak ise Bennu dan kimin eleneceği yarın 21.05.2013 salı akşamı açıklanacak.Oylama hala devam ediyor.

Survivor Dokunulmazlık oyunu 19 Mayıs pazartesi akşamı yapıldı.Bu sefer yapılan Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler 8-3 kazandılar.
Ünlülerden seçilen ilk aday Irmakoldu.Doğukan, Ümit Karan, Bennu ve Cengiz Irmak’ın ismini yazdı.Irmak ise Bennuyu yazınca Survivor ada konseyinde 4 Irmak ve 1 Bennu çıktı.Bu durumda sms oylaması sonucu 20 Mayıs 2013 BENNU ve IRMAK sms oylaması sonucu 1 kişi elenecek

Geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Fatmagül ve Murat'ı SMS oylamasına çıkarmışlardı. SMS oylaması sonucunda Fatmagül daha az oy alarak adaya veda etmişti. Gönüllülerde 4 kişi kaldı.



Ünlüler tarafında ise 5 kişi kaldı.

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sörvayvır tüyoları ile sizlere bilgi vermeye çalıştık.

Survivor yeni bölüm (son bölüm) star tv izle.! CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online Survivor'da Duygu Acun'u bile güldürdü

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More