Survivor Dağhan Külegeç Kimdir, Oynadığı Filmler Diziler ve Resimleri



2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması Dağhan Külegeç Biyografisi, Dağhan Külegeç Hangi Filmlerde ve Dizilerde Oynadı? Dağhan Külegeç Rol Aldığı Diziler ve Filmler Nelerdir? Dağhan Külegeç Resimleri Fotoğrafları.


18 Ekim 1978 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Dağhan Külegeç ilk ve orta okul eğitimini Şişli’de tamamlamıştır. Dağhan Külegeç, Türk dizi oyuncusu ve yardımcı yönetmen.

Televizyoncu bir anne Ayşe Erbulak ve kaligraf bir babanın Rıza Külegeç oğulları ve aynı zamanda ünlü karikatürist, tiyatrocu ve gazeteci Altan Erbulağ’ın torunu olan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, kameraların önüne geçmeden önce uzun süre yönetmen yardımcılığı ve reji asistanlığı yapmıştır.



2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Lise Defteri adlı dizide Serhat karakteri ile 27 bölüm yer aldı. 2005 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Hırsız Polis adlı dizide canlandırdığı Jilet karakteri ile tanındı. 2007-2009 yılları arasında Efe karakterini canlandırdığı Kavak Yelleri adlı dizide rol almaya başladı. 3. sezonda Kavak Yelleri'nden ayrılmasına rağmen 4. sezonun 125. bölümünde geri döndü. Ama 153. bölüm de sağlık sorunları nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kaldı.



Şu anda senaryo ve dizi hikayeleri yazmakta olan Dağhan Külegeç ayrıca sporsuz yapamıyor.
Survivor Dağhan Külegeç Kimdir, Oynadığı Filmler Diziler ve Resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More