Survivor Duygu mu Elendi Murat mı Elendi? Survivor SMS Sonuçları 28 Mayıs 2013



26 mayıs akşamı survivorda dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımı adadan bir kişiyi göndermek için ada konseyinde SMS için elemeye gittiler.

26 mayıs akşamı ada konseyinde ünlüler takımında SMS için seçilenler...


Duygu ve Murat

  Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta elenen isim belli oldu. Yarışmada dokunulmazlık yarışını kaybeden Duygu ve Murat SMS oylamasına kalan iki isim olmuştu. Duygu halk oylamasında kaybederek yarışmaya veda etti. Böylece Gönüllüler Adası'nda 3 erkek kaldı.

Survivor Gönüllüler'den Duygu'nun elenmesi Gönüllüleri derinden üzerken Ünlüler tarafında ise buruk bir sevinç yaşandı. Survivor'dan elenen Duygu gözyaşlarına hakim olamadı. Elendiğini öğrenen Duygu "Evimi bıraktım gittim, kiramı istiyorum" diyerek duygusal ortamı dağıttı.

İSMİ HAFIZALARA KAZINDI
Murat ve Duygu birbirlerine sarılıp vedalaştıklarında ise gözyaşlarını tutamadılar.

Ada'ya veda eden Duygu sık sık girdiği tartışmalarla hafızalarda yer edinmişti. Gönüllüler arasında en popüler olan yarışmacı olarak da kayıtlara geçti.

ELENEN İSİM DUYGU OLDU. 


Duygu mu elendi Murat mı?


28 mayıs akşamı SMS sonuçları açıklanacak.



DUYGU için DUYGU 1890
MURAT için  MURAT 1890 'a mesaj atabilirsiniz...

Desteklediğiniz yarışmacı için YORUM yapabilirsiniz
survivor bu hafta kim elendi, survivor duygu , survivor murat, duygu 1890, murat 1890, duygu mu elendi, murat mı elendi, 28 mayıs adadan kim gitti, 26 mayıs adaya kim veda etti, 26 mayıs survivor izle, 26 mayıs survivor kim elendi,28 mayıs survivor kim elendi, sörvayvır 26 mayıs sms sonuçlar, surivor sms kim çıktı, guncelportal.blogspot.com, sörvayvır kim elendi, 28 mayıs sörvayvır kim elendi, 27 mayıs survayvır kim elendi, sörvayvır duygu mu murat mı elendi, duygu mu gitti, murat mı gitti, sörvayvır kim elendi 28 mayıs , sörvayvır duygu elendi mi, sörvayvır murat elendi mi, survivor kim elendi 28.05.2013, duygu mu elenecek murat mı, murat elendi, survivor duygu elendi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More