Murat Boz kimdir vikipedi boyu kaç yaşında nereli biyografi resimleri



Murat Boz Biyografi Murat Boz doğum tarihi 7 Mart 1980 yılıdır. Doğum yeri Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesidir. 34 yaşındaki 1.80 cm boylarındaki 80 kg civarı ağırlığındaki genç müzisyen Murat Boz sevgilisi kim var mı evli mi? Murat Boz facebook ve Murat Boz twitter hesabı gibi bilgileri araştırıyoruz. Eğitim hayatına ilk ve Orta okulu doğduğu şehir Zonguldak’ta başladı. 1995'de İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ne başladı.

Murat Boz daha sonra Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi vokal olarak görev aldı. 1998 senesinde Milliyet Gazetesi’nin
yaptığı liseler arası şarkı yarışmasında erkek solist branşında Türkiye birinciliğini yakaladı 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümü'nu burslu olarak kazandı. 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nü tamamladı. Uzun bir müddet Mega star olarak tanınan şarkıcı Tarkan Tevetoğlu’na vokalistlik yaptı. Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 senesinde “Aşkı Bulamam Ben” parçası ile Türk Pop dalında sağlam bir giriş yaparak genç kızların beğenisini kazandı.

Şarkı söylemeyi, seyahat etmeyi, müzik dinlemeyi, internette sörf yapmayı, yüzmeyi ve hayvanları ve doğayı seven şarkıcı , Zeynep Mansur, Hande Yener, Bilgiozetim.com, Nilifer, Nil Karaibrahimgil, Shakira, Demet Sağıroğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar, Tarkan, Nazan Öncel, Emel Müftüoğlubenzer adların albüm ve sahne performanslarında çalıştı. Murat Boz İstikbal, Kola Turka McDonalds gibi firmaların reklam filmlerinde seslendirmeler yaptı.

Murat Boz Kamera Arkası Çekimleri video izle


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More