Hilal Cebeci - Senden iyi yaparım (sansürlü klip) - izle



Hilal Cebeci - Senden İyi Yaparım HD Hilal Cebeci'den sansürlü klip Hilal Cebeci, yeni klibi Senden iyi yaparım ile yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Twitter'da verdiği erotik pozlardan sonra uzun süredir ortalarda gözükmeyen Hilal Cebeci 'Senden İyi Yaparım' şarkısıyla sosyal medyayı salladı.


BİR HAFTADA 200 BİN TIK ALDI



İçinde küfür geçtiği için sansüre uğrayan şarkı bir haftada 200 bin kişi tarafından tıklanınca, Cebeci hayranlarına teşekkür etti.

Twitter hesabından mesaj yayınlayan şarkıcı 'Ballarım klibime izlenme rekoru kırdırdınız 1 haftada. Ayrıca başkaları gibi sahte izlenme satın almıyoruz' dedi.CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle Hilal Cebeci senden iyi yaparım şarkı sözleri Efendilik bende kala kala çıktıda üstümüze Başımıza getirdiğin bu son hadi sana hayırlı olsun Seni sevdim ya çok rahatsın dünyada bi tek sen mi varsın Belki bundan sonra anlarsın güle güle gittim ben Belki bundan sonra fundyysozleri.blogspot Bundan sonra alayına böyle sınırsız değil aynı tarife Ya sevmeyi bilecek yada dıtt gidecek Yok öyle hemen tahta oturmak İlk günden öyle padişah olmak Aşk verecek emek verecek bu kalbi hakedecek Sıra sıra dizerim bi sevgiliyse hepsinide üzerim marifetse Her gece gezerim eğer böyleyse senden iyi yaparım Öyle bi giderim ki tozumu bile bulamazsın Tek bir izimi bile senden kendimi değil sadece aklınıda alırım

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More