Tolga Karel Kimdir Survivor



Survivor 2014 yılında şubat ayında gösterime girecek olan Survivor yarışmacılarını belirlemeye başladı. Erkek yarışmacı olarak katılacak olan Tolga Karel hakkında bilgiye sitemizde ulaşabilirsiniz. Tolga Karel kimdir adlı makalemizde sizlere oyuncu (yarışmacı) hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca Tolga Karel resimleri'ni yazımızın devamında görebilirsiniz. Tolga Karel Survivor yarışmacısı hakkında detaylı bilgi..


Tolga Karel Kimdir ? Tolga Karel Kaç Yaşında? Tolga Karel Boyu Kaç? Tolga Karel Nereli?




Tolga Karel 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitimresinin ardından gösteri sanatları, sinemografi ve draam alanlarında eğitim aldı. Bulgaristanda düzenlenen Best Model yarışmasında ikincilik elde etti. Türk televizyonlarında ilk kez "Yaprak Dökümü"  adlı dizideki Oğuz karakteriyle giriş yaptı. Gösterdiği performans Türk haklı tarafından sevildi. Yaprak Dökümü dizisinin ardından Kanıt dizisinde de bir süre rol aldı.

30 Ağustos 2011 yılında manken Güney Museyeva ile hayatını birleştiren Tolga Karayel'in bu evlilikten Cihangir Can adında bir oğulları olmuştur.Tolga Karel 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitimresinin ardından gösteri sanatları, sinemografi ve draam alanlarında eğitim aldı. Bulgaristanda düzenlenen Best Model yarışmasında ikincilik elde etti. Türk televizyonlarında ilk kez "Yaprak Dökümü"  adlı dizideki Oğuz karakteriyle giriş yaptı. Gösterdiği performans Türk haklı tarafından sevildi. Yaprak Dökümü dizisinin ardından Kanıt dizisinde de bir süre rol aldı.

30 Ağustos 2011 yılında manken Güney Museyeva ile hayatını birleştiren Tolga Karayel'in bu evlilikten Cihangir Can adında bir oğulları olmuştur.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More