Sandık Görevlisi Ücretleri Ne Kadar ve Başvurusu (2014 Yerel Seçimleri)



2014 seçimlerde kim ne kadar para alacak, 2014 yerel seçimlerde memurların alacakları ücret, 2014 yerel seçimlerde görevli memurlar kaç para alacak, 2014 belediye seçimlerinde görevli olanlar ne kadar para alacak, seçim görevlileri kaç para alacak, 2014 yerel seçimler, 30 mart 2014 belediye seçimleri sandık görevlileri, 2014 seçimler sandık kurulu üyeleri ne kadar ücret alır,
30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde sandık kurulu başkanı, sandık kurulu görevli memur üye ve siyasi
partiye bağlı üye kaç para alacak? Seçimlerde sandık görevlisi olmak için ne yapmalıyım? Nereye başvurulur?
30 Mart 2014 Pazar günü tüm Türkiye’de yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Belediye başkanı ve muhtar adayları yavaş yavaş belli oluyor.
Seçimlerde başkan, memur üye veya siyasi parti çatısı altında görevli olmak için ne yapmalıyız?
Sandık görevlisi olmak istiyorsanız bulunduğunuz yerdeki size en yakın seçim bürosuna gidiniz ve sandıkta görevli olmak istediğinizi beyan ediniz. Daha sonra başvuran kişiler arasında seçim büroları bir eleme yapar, elemelerin sonunda görevli olacak kişilere başvuru esnasında verdikleri iletişim araçları ile ulaşılıp seçimlerde görevlendiği bildirilir.
Belirlenen bir tarihte sandık görevlisi olan kişilere; seçim günü sandık başında neler yapacağına dair görevleriyle ilgili bilgilerin yer aldığı kurs verilir.
Eğer ki, siyasi parti çatısı altında sandık göreli olmak istiyorsanız. İlgili partinin bulunduğunuz yerdeki parti binasına gidip başvurunuz. Size gerekli bilgileri vereceklerdir.
Peki, yerel seçimlerde sandık görevlileri kaç para alacak?
Şu tarih itibariyle seçimlerde ne kadar ücret alınacağı netleşmedi ama size fikir olması açısından önceki seçimlerde kaç para alındığını bildireyim. Önceki genel seçimlerde; sandık başkanı 168 TL, sandık görevlisi memur üye 98 TL, siyasi parti sandık görevlisi üyeleri ise 49 TL almışlardı. Bu seçimlerde de büyük ihtimal bu fiyatların üzerinde bir ücret alacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More