Kurt Seyit ve Şura Dizisi izle ve Dizi Bilgileri



Yakında yayınlanması beklenen''Kurt Seyit ve Şura'' dizisi nerede çekiliyor? ile ilgili bir çok yorum ve soru almaktayız. Fan sitemize yapılan bu yorumlar karşısında açıkçası biraz şaşırdık ve bir yandan da sitemize ilgi olduğunu görünce ayrıca sevindik. 


Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi olarak bilinen ve kısa zamanda başladığı gibi reyting rekorları kıracak olan ''Kurt Seyit ve Şura izle'' dizisi bize göre çok farklı bir konuyu ele alıyor ve çok farklı bir şekilde izleyicilerine hitap edeceğini düşünüyoruz. Bu arada
başlığımızın konusuna gelince, öncelikle dizimizde senaryoya göre Rusya ve İstanbul arasında gösteriliyor. Fakat Rusya yerine çekimlerin Kartepe civarında çekildiğini biliyoruz.


İstanbul bölgesinde ise belli yerlerde çekileceğini biliyoruz, fakat bu konu detayları hakkında henüz net bir bilgimizin olmadığını ama en kısa sürede çekim yerlerini fan sitemiz üzerinden sizlere ileteceğimizi bilmenizi isteriz. Ayrıca çekimlerin yerlerini bilen izleyicilerimiz var ise eğer bu başlık altında yer alan yorum alanı kısmından bizler ile paylaşırlarsa ayrıca seviniriz ve bizlere ve diğer izleyicilerimize de yardımcı olmuş olacaklardır.


Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Farah Zeynep Abdullah canlandırdığı Aylin karakteri ile çok dikkat çekmişti. Cemile ve Ali'nin ikinci çocuğu rolünde oynamıştır. Berrin'den sonra gelen kız kardeş. Lise son sınıfta okulunu bırakıp Soner'in kardeşi Murat ile evlenmiştir. Ona aşık olmamasına rağmen Soner yaptığı anlaşma sonucu, Soner'e aşık olmasına karşın Murat'la evlenmiştir. 


Murat'tan boşandıktan sonra Soner'den hamile kalmıştır. Kalp sorunundan dolayı doğum yapması risklidir. Fakat o doktorların çocuğunu aldırması yönündeki uyarılarını dinlememiş, israrla anne olmak istemiştir. Riskli geçen bu doğum sırasında bebeğini dünyaya getiriken hayatını kaybetmiştir. Soner, Aylin'nin sevdiği zengin adam ve Murat'ın ağabeyi. 


Murat'ın Aylin'i sevdiğini öğrenince onu mutlu etmek için Aylin'e yanaşmış ve Murat'la evlenmesi için ona anlaşma imzalatmıştır. Bu sırada Aylin'le aralarında gizli bir aşk oluşur. Bunun üzerine kardeşi Murat'ın mutluluğu için yurt dışına çıkar. İlerleyen bölümlerde Aylin ile evlenir. Bunun üzerine kardeşi intihar eder. Soner ve Aylin ise bir çocuk sahibi olurlar fakat Aylin riskli geçen bu doğum sırasında hayatını kaybeder. Soner, Aylin'i kaybettikten sonra Bahar'a ilgi duymaya başlar. 


Bu dizideki çılgın halleri ve sevecen tavırları ile üstün başarı göstermiştir. Hepimiz onu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Aylin'i olarak tanıdık ve çok sevdik. Gerek güzelliği ile gerek oyunculuğu ile gönüllerimize taht kuran Abdullah, şimdi daha da güzel bir rolde ''Kurt Seyit ve Şura'' dizisinde Şura olarak başrol oyuncusu olarak bizleri kendisine hayran bırakacak. Aylin rolü okadar çok dikkat çekmişki Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına yakıştırılarak senenin en iyi dizisi olacak olan ''Kurt Seyit ve Şura Dizisi''nde oynayacaktır. Hepimiz sabırsızlıkla ''Kurt Seyit ve Şura izle'' dizisini izleyebileceğimiz anı bekliyoruz.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle kurt seyt ve shura dizi  kurt seyt ve shura özeti  kurt seyt ve shura kıvanç tatlıtuğ  kurt seyt ve shura e-kitap  kurt seyt ve shura fragman  kurt seyt ve shura satın al  kurt seyt ve shura dizi oyuncuları  kurt seyt ve shura ne zaman başlıyor 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More