Ahmet Dursun Kimdir?



Survivor 2014 yılında şubat ayında gösterime girecek olan Survivor yarışmacılarını belirlemeye başladı. Erkek yarışmacı olarak katılacak olan Ahmet Dursun hakkında bilgiye sitemizde ulaşabilirsiniz. Ahmet Dursun kimdir adlı makalemizde sizlere oyuncu (yarışmacı) hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca Ahmet Dursun resimleri'ni yazımızın devamında görebilirsiniz. Ahmet Dursun Survivor yarışmacısı hakkında detaylı bilgi..


Ahmet Dursun Kimdir ? Ahmet Dursun Kaç Yaşında? Ahmet Dursun Boyu Kaç? Ahmet Dursun Nereli?




1978 yılında Almanya’da dünyaya gelen Ahmet Dursun, dayısı ile birlikte büyüdü. 6 yaşında mahalle takımında oynamaya başlayan Ahmet, 12 yaşında başka bir takımda oynamaya başladı.

Sonraları Genç Milli Takım’a seçildi ve Feldkamp'ın büyük katkısıyla A takıma çıktı. Lise mezunu olan Ahmet Dursun, Kocaelispor ve SG Wattenscheid takımlarında oynadı. Beşiktaş ise onun için bambaşkaydı. Geldiği ilk sezonda 2.gol kralı oldu, Barcelona maçı ile adını tarih sayfalarına yazdırdı. Ekonomik krizde Avrupa’dan gelen bütün tekliflere kulaklarını kapadı. "Giunti olayı" olarak da bilinen büyük kavgadan sonra Beşiktaş’tan kovuldu.

Yeşil sahalarla olan sevdasına Çin’de devam etti ama uzun süre geçmeden Beşiktaş’a geri döndü. İlk yıllarından beri forvette oynayan başarılı futbolcu, çok fazla sakatlık geçirdi. Psikolojik sorunları ile de performansının bir dönem ciddi anlamda düştüğü bilinen futbolcu Ahmet Dursun, "stres kırığı" adı verilen konsantrasyon bozukluğu hastalığı yüzünden sahalara ara vermek zorunda kaldı.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More