2014 Survivor Hangi Kanalda Yayınlanacak?



survivor 2014, survivor tv8 kanalında mı?, survivor hangi kanalda yayınlanacak?, 214 sörvayvır hangi kanalda oynayacak?

Yeni sezon 2014 Survivor hangi kanalda yayınlacak? İşte detaylar...

Geçtiğimiz sene Tv8 kanalını satın alan Acun Ilıcalı, Reytingler bu kanala akacak açıklaması
yapmıştı.2013 yılında TV8 kanalını alarak kendi kanalının patronu olan Acun Ilıcalı yarışmalarını hangi kanalda yapacak? Acun Ilıcalı 2013 yılında başarıdan başarıya koştu TV8’i aldıktan sonra 3 Adam adlı programında yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı ilk olarak 3 Adam programını kendi kanalına geçirme kararı aldı. Geçtiğimiz yıllarda Mart ayında başlayan Survivor 2014 yılında da bu aylarda başlayacağı tahmin ediliyor. Acun Ilıcalı ilk isimlerle olan açıklamalarını sayfasından açıkladı. Acun Ilıcalı ünlüler için futbolculardan oluşan bir ekip kurmayı planlıyor. Tabi ki içeridinde oyunculuk ve daha pek çok işle uğraşan isimler yer alacak.

2014 yılında ise yeni sezon survivor tv8 ekranlarında olacağı bildiriliyor. Sizce Survivor hangi kanalda oynamalı? Yorum yaparak görüşlerinizi bildirebilirsiniz.
  CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More