Alkali su nedi ve faydaları nelerdir



alkali,alkali su,alkali su yapımı,nasıl yapılır,nelere faydalı,faydaları,alkali su faydaları,özellikleri,zayıflama,kilo verme,ender saraç,ph değeriAlkali su Ender Saraç
Asitli gıdalar : İşlenmiş yani rafine edilmiş gıdalar,beyaz un,beyaz şeker,kızartmalar,aşırı soslu yiyecekler ve asitli içecekler

Alkali suyun faydaları nelerdir
Alkalik suyun en belirgin özelliği vücuttaki yağ birikimini azaltmasıdır.Vucüttaki yağ birikimini azalttığı gibi tiroid,romantizma,reflü,sivilceler ve birçok alerjik hastalıkların oluşumunu engeller.Başka bir ifadeyle bütün hastalıkların oluşmasındaki ana neden
asitli içeceklerdir.Alkali suyun cilde faydaları ise yüzdeki sivilce,akne,ve bunun gibi birçok cilt hastalıkların oluşumunu engeller.

Alkali suyun özellikleri
Alkali su vucüdun nemlenmesi,emilim yapabilmesi  için gerekli her türlü yardımı sağlar.Derinin suyu daha iyi içine çekmesi için alkali su çok daha sağlıklıdır.
Alkali su içmek zayıflatırmı
Alkali su vucüttaki yağ birikimini azaltması sebebiyle,yağların parçalanarak dışarı atılımını sağlamasından dolayı kilo oluşumunu engeller.Alkali su ile kilo verenler bu sebepten dolayı zayıflar.

Alkalı suyun ph değeri
Alkali su diyebilmemiz için suyun oksijin derecesinin 8 ila 10 ph arasında olması gerekiyor.Suyun oksijen seviyesi yani ph suda 7.38 in altında ise asitiktir.Buna göre normal içtiğimiz suyu asitik olarak içiyoruz.Asitik içeceklerden uzak duruyoruz demenin bir manası kalmmamış oluyor.

Vucüt toksinlerini 3 şekilde atar
1- Vucüt sıvılarıyla ter ve idrar gibi
2- Dışkı yoluyla
3- Karbonik asit şekliyle yani nefes alıp vermeyle
Ve bütün bu atıkların atılmasında en önemli ham madde sudur.O yüzden alkali suyun önemi büyüktür.

Alkali su nasıl elde edilir
Alkali suyu evde elde edebilmek için 2 litre suya 1 yemek kaşığı karbonat eklenir ve iyice karıştırılır.Soğuk sıcak hertürlü tüketilebilir.

Alkali su nasıl anlaşılır
Suyun alkali veya asitik olup olmadığını anlayabilmek için labaratuvar ürünü olan BMS sıvısı suyun içine damlatılır ve renk skalasından suyun alkali olup olmadığına bakılır.BMS sıvısını piyasalarda bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More