2013 En Moda Güneş Gözlükleri



2013 güneş gözlüğü modasında dikkati çeken en önemli ayrıntı yuvarlak ve büyük camlara ağırlık verilmesi. Hem erkeklerde hem de bayanlarda bu yıl daha çok keskin hatlı cam ve çerçeveler değil tam yuvarlak veya oval güneş gözlükleri moda. Güneş gözlüğü seçimi hem sağlık açısından hem de yüz açısından düşünülerek karar verilmesi gereken bir aksesuardır.

2013 EN MODA BAY BAYAN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ MODELLERİ
Bildiğiniz üzere göz en önemli organlarımızdan biridir ve kaybedildiğinde de geri dönüşü olmayan bir organdır. Bu yüzden satın alacağınız gözlük konusunda bir uzmana danışmalı ve güneşin zararlı ışınlarını tam anlamıyla engelleyebilen gözlükleri seçmelisiniz.
Yukarıda belirttiğim üzere gözlüğü seçerken yüz ve burun yapınızı dikkate almak önemlidir. Son faktör de renktir. Renk seçimi daha çok bayanlar açısından önemlidir. Saç rengiyle uyumlu bir gözlük daha şık olacaktır.
YÜZ TİPİNE GÖRE GÖZLÜK SEÇİMİ
yuz_sekilleri
Yukarıda gördüğünüz yüz tipinden hangisine sahip olduğunuzu ilk olarak tespit edin ve gözlük seçiminize karar verin. Bu seçimde yüz tipinizin zıttına göre hareket etmelisiniz. Öyle ki köşeli yüz tipiniz varsa yuvarlak hatlı gözlükleri yuvarlak yüz tipiniz varsa köşeli gözlükleri tercih etmekte fayda var. Oval yüz tipi en ideal yüz tipidir. Bu tip bir yüze sahip iseniz dilediğiniz şekilde bir gözlük seçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More