Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle 18 Mayis 2013



Galatasaray Trabzonspor Maçı izle

Galatasaray Trabzonspor Maçı izle


Galatasaray Trabzonspor maçı başlıklı bu yazımızda siz değerli ziyaretçilerimize; Galatasaray Trabzonspor Maçı izle ve Galatasaray Trabzonspor maç özeti gibi bilgileri sunuyoruz. Sitemizde telif haklarına duyulan saygıdan ötürü Lig TV yayınları ve materyalleri yer almazken, sizlere canlı GS TV yayını ve canlı radyo yayınları ile bu muhteşem
şampiyonluk akşamını en güzel şekilde yaşatmaya çalışacağız..
Galatasaray – Trabzonspor maçı canlı izle
Bugün oynanacak Galatasaray – Trabzonspor karşılaşmasında Galatasaray takımı Trabzonspor takımına ev sahipliği yapıyor.
Galatasaray – Trabzonspor maçı bugün saat 19:05′da(de) oynanacaktır ve Galatasaray – Trabzonspor maçını naklen canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.
Galatasaray takımı maçı kendi sahasında oynadığı için Galatasaray taraftarlarının desteğini arkasına alarak moral kazanacak ve daha iyi oynamaya çalışacaktır.

Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu şampiyonu Galatasaray, Trabzonspor ile şampiyonluğun son maçına çıkıyor. Süper Ligin bitimine daha iki hafta kalmışken şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu sezon elde ettiği bu başarı ile 19. şampiyonluğa ulaştı ve dördüncü yıldıza artık çok yaklaştı. Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında bu büyük başarısını Trabzonspor galibiyeti ile taçlandırmak isterken, Galatasaray Trabzonspor maçı saat 19:05'de başlayacak. Ligdeki tüm maçlar 19:00'da başlarken şampiyon Cim Bom'un maçı kulübün kuruluş tarihi olan 19:05'de başlıyor..
Maç yayınını izlemek istediğinizde “… sunucusu çok geç cevap veriyor” veya “zaman aşımına uğradı” hatasını alıyorsanız ultrasurf programını açarak sayfayı yenileyiniz.

Galatasaray – Trabzonspor maçının alternatif linklerini ana sayfadan bulabilirsiniz. Maç yayınlarını izleyemiyorsanız menüde bulunan DNS Değiştirme sayfasına giderek DNS adresinizi değiştirebilirsiniz. Galatasaray – Trabzonspor maçı hakkında düşüncelerinizi bildirmek isterseniz aşağıdaki yorum alanını kullanarak Galatasaray – Trabzonspor maçı hakkında düşüncelerinizi bize bildirebilirsiniz.
Misafir takım Trabzonspor bu maçı kazanırsa 3 puanın sahibi olacak.

Anahtar Kelimeler
Galatasaray – Trabzonspor maçı canlı izle
Galatasaray – Trabzonspor maçını canlı seyret
Galatasaray – Trabzonspor maçını izle
Galatasaray – Trabzonspor maçını bedava izle


Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçında derbiye şahit olacağız. Galatasaray, Trabzonspor ile Türk Telekom Arena'da rahat da olsa zorlu bir derbi maça çıkacak. Şampiyonluğunu son maçta alacağı bir derbi galibiyeti ile tamamlamak isteyen sarı-kırmızılı ekip bu maça çok iyi hazırlandı. Dediğimiz gibi saat 19:05'de başlayacak Galatasaray Trabzonspor maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Galatasaray Trabzonspor Maçı izle

Galatasaray Trabzonspor Maçı


Bu iki güzide takım arasındaki rekabet Trabzonspor kulübünün süper lige yükseldiği 1974-75 sezonundan itibaren cereyan etmiştir. Şimdiye kadar resmi ve özel karşılaşmalar olmak üzere toplamda 114 defa karşılaşan iki ekip arasında en çok galibiyeti kazandığı 51 maç ile Galatasaray aldı. Rakibi Trabzonspor ise şimdiye kadar 36 galibiyet alırken, 27 mücadele ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaray, Trabzonspor filelerine 148 gol atarken, Karadeniz temsilcisi 123 gol ile karşılık verdi. Ayrıca Trabzon rakibi karşısında oynadığı son 5 karşılaşmada galip gelemedi. Ligin ilk yarısında oynanan maçta ise gölsüz beraberlik vardı.

Galatasaray, rakibi Trabzonspor karşısına Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Albert Riera, Felipe Melo ve Hamit ilk 11'i ile çıkarken, Trabzonspor ise bu zorlu deplasmanda Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Soner, Zokora, Yasin, Olcan, Adrian ve Halil ilk 11'i mücadele edecek.

Reyhanlı'da yaşanan olaylar ve geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından Burak Yıldırım isimli Fenerbahçe'li bir gencin bıçaklanarak futbol terörüne kurban gitmesinin ardından Galatasaray yönetimi sezon sonu yapılacak olan kutlamaları önümüzdeki sezon açılışına erteleme kararı aldı.


1 yorum:

GALATASARAY - TRABZONSPOR 2-0
SAAT: 19.05
HAKEM: Hüseyin Göçek

STAT: Türk Telekom Arena
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Emre, Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TRABZONSPOR: Tolga, Zeki Yavru, Giray, Mustafa, Celutska, Aykut Zokora, Adrian, Sapara, Yasin, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

Goller: Dk. 34 Riera, Dk. 52 Burak

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More