2012 - 2013 Dershane Fiyatları Ne kadar ?



Ziyaretçilerimiz için yaptığınız bir araştırmaktan bahsediyim.. 2011-2012 eğitim öğretim yılında dershaneye yazılmak isteyen üniversite adayları için İstanbul’un merkezi yerlerinde küçük bir araştırma yaptık.. Eğer 12 sınıf öğrencisiyseniz ve dershane fiyatlarını öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz..
Öncelikle şunu belirtmekte fayda var.. Bu sene dersane fiyatları geçen seneye göre 200-300 lira arttı. Geçen seneye göre bu sene hakkında yorum yapmak
doğru değil.. İkinci konu ise aşağıda verdiğim fiyatlar pazarlıksız net fiyatlar.. Bu sizin pazarlığınıza kalmış.. Bulunduğunuz muhitteki dersane fiyatlarını yorum olarak alta yazarsanız. Üniversiteye hazırlanan arkadaşlara büyük bir kolaylık olur..
Sınav Dersanesi : Sınav dershanesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı için 2250 tl fiyat biçiyor. Bu fiyat dahilinde çocuğunuz hafta sonu iki saat ve okullar açılana kadar hafta içi her gün dershaneye gidiyor. Öğrenciyle ilgilenen rehber hocaları ve bir çok döküman da dershanenin hediyelerinden.. Bu dershaneyi seçmek isterseniz kayıt bürosuna gidebilirsiniz.

Kültür Dersanesi : Kültür Dershanesi’de aşağı yukarı Sınav Dersanesi ile aynı parayı istiyor.. Bu seneki kayıt ücretleri 2250 tl. Tabi siz bunu sıkı bir pazarlıkla daha da aşağılara çekebilirsiniz.. 30 senelik deneyimle öğrencinizi emanet edebileceğiniz güzel bir dersane.. Kültür Dersanesi, Ygs sınavında gösterdiği başarılarla anılıyor.. YGS4,YGS5,YGS6 puan türünde birincilik elde etti. 
Fem Dersanesi : Yılların deneyimi ve uygun çalışma ortamları sağlayan Fem Dershanesi, yaptığımız araştırma sonucunda en yüksek rakamı veren dershane oldu. Bu sene Türkiye birincilerinin de çıkması dershaneyi büyük oranda fiyat artırımına itti. 2011-2012 Fem Dershanesi fiyatları şu şekilde : 2800 – 2500 arası. Tabi bu her şubede aynı değil. Bulunduğu semte göre fiyatlar değişiyor.. Ama şunu belirtmeliyiz ki Fem Dershaneleri diğer dersanelere nazaran biraz pahalı.. 
Final Dersanesi : FDD ise 2012 eğitim öğretim yılı için 2.800 tl fiyat verdi. Femle fiyat konusunda kafa kafaya giden FDD, acaba eğitim konusundada aynı başarıyı gösterebiliyor mu, merak konusu.

Sitemizi ziyaret eden üniversite adaylarına en doğru hizmeti sağlamak için araştırmaya devam ediyoruz. En yakın zamanda diğer büyük dersaneler eklenecek.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Aşağıdaki linklerden ihtiyıcınız olana tıklayabilirsiniz.  [Ankara] Karacan Dershaneleri [Tekirdağ] DilkoFEN Dershanesi [Ankara] Özel Hasanoğlan İntegral Dershanesi [Ankara] Özel Yeni Çağın Dershanesi [Ankara] Seviye Dergisi Dershanesi [Düzce] Son Fırat Eğitim Merkezi Dershanesi [Düzce] Öncü Dershanesi [Düzce] Kavram Dershanesi Düzce Şube [Düzce] Anafen Dershaneleri SBS Şube [Düzce] FEM Dershaneleri [Düzce] Birey Dershanesi Ceddiye Şube [Düzce] Kültür Dershanesi Burhaniye Şube [Düzce] Final Dergisi Dershaneleri Şerefiye Şube [Osmaniye] ABC Dergisi Dershaneleri [Osmaniye] Çözüm Dergisi Dershaneleri [Osmaniye] Bil Dershanesi Ali Beyli Şube [Osmaniye] Anafen Dershaneleri Karatepe Şube [Osmaniye] Uğur Dershanesi [Osmaniye] Kültür Dershanesi Ahmet Alkan Şube [Osmaniye] FEM Dershaneleri Alibeyli Şube [Osmaniye] Final Dergisi Dershaneleri [Kilis] İlham Fırat Eğitim Merkezi Dershanesi [Kilis] Analitik Bilgi Dershanesi [Karabük] Zafer Dershaneleri [Karabük] Birey Dershanesi [Karabük] Final Dergisi Dershaneleri [Yalova] Fen Bilimleri Dershaneleri RüstemPaşa Şube [Ardahan] FEM Dershaneleri [Bartın] Birey Dershanesi Kırtepe Şube [Bartın] Final Dergisi Dershaneleri Kemerköprü Şube [Şırnak] Çözüm Dergisi Dershaneleri Hükümet Cad. Şube [Batman] Pianalitik Dershaneleri [Kırıkkale] Mezun Dershaneleri [Kırıkkale] Zafer Dershaneleri [Karaman] Sınav Dergisi Dershaneleri [Karaman] Final Dergisi Dershaneleri [Bayburt] FEM Dershaneleri [Zonguldak] Erdem Dershanesi [Zonguldak] Bil Dershanesi [Zonguldak] Anafen Dershaneleri [Zonguldak] Uğur Dershanesi [Zonguldak] Birey Dershanesi [Zonguldak] Final Dergisi Dershaneleri [Zonguldak] Final Dergisi Dershaneleri [Yozgat] Final Dergisi Dershaneleri [Van] Kavram Dershanesi [Van] Kültür Dershanesi [Van] Final Dergisi Dershaneleri [Van] Final Dergisi Dershaneleri [Uşak] ABC Dergisi Dershaneleri [Ankara] İsabet Dersaneleri Sincan Şube [Ankara] Pegem Akademi Ankara Merkez      2012 İstanbul Özel Okul Fiyatları     2012 Okullar Ne Zaman Kapanacak     2012 Okul Açılış Tarihi     2009-2010 Eğitim Yılı Ankara Okul Servis Ücretleri Fiyatları     2012 Okullar Ne Zaman Açılacak     2009-2010 Ankara Özel Okul Fiyatları     2012 Okulların kapanış tarihi     2012 Öss Sınav Tarihi     15 tatil ne zaman 2012     2011 Okullar ne zaman kapanacak?     2012 şubat tatili ne zaman     2012 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınav Sonuçları     2011 2012 okul kayıtları ne zaman başlıyor     2012-2013 okulların açılış tarihi     2012 yarı yıl tatili ne zaman

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More