Aydın Menderes Ölüm Nedeni Nedir? Neden ve Nasıl Öldü?




Aydın Menderes’in ölüm nedeni ile ilgili yazımızı sizler için sitemize koyuyoruz Aydın Menderes ölümü ile ilgili bilgiyi yazımızın devamında bulabilirsiniz..
Eski başbakanlardan Adnan Menderes’in oğlu Aydın Menderes, tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.
1946 yılında Ankara’da doğan Aydın Menderes, 1968 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. Siyasete 1970 yılında Aydın’da Demokratik Parti’nin İl Başkanı olarak giren Menderes, 1977 yılında Adalet Partisi Konya Milletvekili ve 1978 yılında Genel İdare Kurulu Üyesi oldu.

12 Eylül sonrasında 10 yıl siyasetten yasaklı olan Menderes, 1993 yılında kurucusu olduğu Büyük Değişim Partisi’nin Genel Başkanı seçildi. 1994 yılında Demokrat Parti’nin Genel Başkanı oldu. 1995 yılında Refah Partisi’nden İstanbul Milletvekili seçilen ve 1996 yılında bu partide Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Aydın Menderes, 1999 yılında Fazilet Partisi’nden İstanbul Milletvekili oldu. Menderes, aynı yıl Fazilet Partisinden istifa etti.
3 Kasım 2002 tarihinde Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Aydın Milletvekili adayı olan, DYP baraj altında kalınca siyaseti bırakan Menderes, Tercüman ve Yeni Asır gazetelerinde köşe yazıları yazdı.
İdam edilen eski başbakan Adnan Menderes’in son oğlu olan Aydın Menderes, geçirdiği trafik kazası sonucu kısmi felç oldu.
Menderes yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, bu akşam vefat etti. Menderes 65 yaşında idi.
İstanbul Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek
Tedavi gördüğü Atatürk Araştırma Eğitim Hastanesi’nde yaşamını yitiren Aydın Menderes için yarın Hacıbayram Camiinde öğlen namazına mütakiben cenaze namazı kılınacak. Menderes, pazar günü Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Alınan bilgiye göre Menderes için iki ayrı cenaze namazı kılınacak.
Yarın Hacıbayram Camii’nde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından Menderes’in naaşı İstanbul’a götürülecek.
Menderes, pazar günü Fatih Camii’nde öğlen namazına mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı’daki anıt mezara defnedilecek.
İstanbul’da kılınacak cenaze namazına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bildirildi.
Türker: “Daima önemle anılacaktır”
DSP Genel Başkanı Masum Türker, ”Sayın Menderes, siyaset dünyamızın dürüst, saygın ve önemli kişiliklerinden birisi olarak daima önemle anılacaktır” ifadesini kullandı.
Türker, yaptığı açıklamada, Aydın Menderes’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.
Masum Türker, ”Sayın Menderes, siyaset dünyamızın dürüst, saygın ve önemli kişiliklerinden birisi olarak daima önemle anılacaktır. Menderes’e rahmet, ailesine ve sevenlerine de başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More