Cheetos’un Ödüllü Angry Birds Oyunu



Markette alışveriş yaparken Angry Birds resimli Cheetos’lar birden dikkatimi çekti. Kesin çocuklar daha fazla cips alsın diye paketlere oyun figürü eklemişlerdir dedim fakat yine cheetos almaktan vazgeçemedim. Eve gelip cipsi açtığımda ise içinden çıkan kodla http://www.cheetos-angrybirds.com/ adresinden çekiliş hakkı alıp yarışmaya katılabileceğimizi öğrendim. Hem Angry Birds oyunayıp hemde birşeyler kazanma şansını yakalama istiyorsanız sizin için süper bir fırsat bu arada yarışmaya katılabilmek için cheetoslardan çıkan kodu girip çekiliş hakkı almanız gerekiyor. Her kod 3 çekiliş
hakkı veriyor.Cheetos, yeni tanıtım kampanyası olarak dünyanın en çok oynanan oyunu Angry Birds oyununu seçti.Cheetos tan çeşitli ödüller kazanabileceğiniz bu eğlenceli yarışmada kazanmak ise çok basit.Yapmanız gereken tek şey angry birds te ki yeteneğinizi ortaya koymak.Angry birds yeteneğinizle cheetos parçacıklarını kurtarın ve her bölüm farklı bir hediye için çekişmeli yarışmada yer alın.
Yarışmaya katılabilmek için cheetos paketlerinden çıkan kodları kullanmanız gerekiyor
Hergün çeşitli ödüllerin verileceği angry birds cheetos yarışmasında ödüller ise bunlar :

Günlük Ödüller

-1 Angry Birds Anahtarlık x20
Bölüm 1
-1 Angry Birds Peluş Oyuncak 20cm x20
Bölüm 2
-100 TL Teknosa Hediye Çeki x10
Bölüm 3
-200 TL Teknosa Hediye Çeki x10
Bölüm 4
-iPad 2 16GB WiFi + 3G x1
Bölüm 5

Tüm Zamanlarda Kazanılabilecek Ödüller

5 BÖlümde toplamda 5 adet Macbook Air Dizüstü bilgisayar
Kayıt olup kazanmaya hemen başlamak için aşağıdaki adrese gidin :
https://www.cheetos-angrybirds.com

Daha detaylı bilgi:
Cheetos, son yılların en sürükleyici ve popüler oyununun özel versiyonunu getiriyor: Angry Birds! Yeşil domuzcuklar Cheetos’ları çaldı ve Angry Birds’lerin Cheetosları onlardan geri alması için senin yardımına ihtiyaçları var! Oynamak için promosyonlu paketlerdeki şifreleri gir. Her gün en yüksek skorları elde edenler muhteşem hediyeler kazanacak!

Oyun

Cheetos’ları kurtarmak ve Yeşil domuzcukları vurmak için, Angry Birds’lerin yıkıcı gücünü ve sapanı kullan! Mümkün olduğunca az kuş kullanmaya özen göster; en yüksek skorlar ve en fazla sayıda yıldız kazanmak için ise en fazla hasarı vermeye bak. Bölümleri tamamladıkça, farklı yetenekleri olan başka kuşları da kullanma şansı elde edeceksin.

Şifreler = Krediler

Angry Birds Cheetos oynamak ve ödül kazanmak istiyorsan, promosyonlu paketlerden şifreleri bulman gerekli. Kayıt olduktan ya da Facebook ile giriş yaptıktan sonra, profiline şifrelerini eklemeye başlayabilirsin. Her şifre sana rastgele bir sayıda kredi verecektir. Ödül için oynadığın her oyun ise 1 kredi değerinde.

Ödüller

Günlük ödüllerin sahipleri, her bölümde belirtilen en yüksek skorları elde eden oyuncular olup, Günlük Rekor Tablosu’nda gösterildiği gibi her gün 20:30′da belirlenir. Tablo her gün yenilenir ve yeni ödüller kazanılmaya hazır olur; bu yüzden eğer istediğin ödülü kazanamadıysan tekrar deneyebilirsin! Her bölüm için farklı ödüller var ve her bölümde sadece bir kere ödül kazanabilirsin. Ödüller listesini görmek için tıkla!
30.06.2012 tarihinde saat 20.30’da Tüm Zamanların Rekor Tablosu’ndaki en yüksek skorlu oyuncular, süper ödülün sahibi olacaklar. Her bölüm için en yüksek skorların kaydedilecek ve bu tabloda en yüksek skoru elde eden oyuncular kazanacak. Süper ödülleri görmek için tıkla!
Altın Patiler ödüllü bölümlerin içinde gizli. Eğer onu vurmayı başarabilirsen, Altın Pati ödülü seni bekliyor olacak!

Rekorlar

Günlük Rekor Tablosu ve Tüm Zamanların Rekor Tablosu’nu Rekorlar sayfasında görebilirsin.

Patlayan Cheetos Paketi!

Bir bölümde takılı mı kaldın ya da skorunu yükseltmek mi istiyorsun? O zaman patlayan Cheetos Paketi’nin gücünü kullan! Bu paketi kullanmak 3 krediye bedeldir ve her oyunda sadece 1 kez kullanılabilir.

Rozetler

Sınırlı sayıdaki Angry Birds Cheetos sanal rozetlerini topla ve arkadaşlarınla paylaş! Toplam 5 tane rozet var ve bu rozetleri aşağıdakileri gerçekleştirerek kazanabilirsin:
  • “Dikkat Acemi” Rozeti: Angry Birds Cheetos’u ilk kez oynayarak.
  • “Ödül Avcısı” Rozeti: Tüm ödüllü bölümleri tamamlayarak.
  • “Oyun Bağımlısı” Rozeti: Angry Birds Cheetos’u ödüller için 100 kez oynayarak.
  • “Puan Kralı” Rozeti: Toplam 10.000.000 puan kazanarak.
  • “Büyük Star” Rozeti: Her ödül bölümünde 3 yıldız kazanarak.
(Cheetos’un sitesinden alıntıdır.)
Yarışmaya katılmak için: https://www.cheetos-angrybirds.com


Efsane oyun Angry Birds‘i sırasıyla iOS, Android ve PC Platformların da görmüştük. Oyunun başarılı olması nedeni sade, basit ve eğlenceli olmasından kaynaklanıyordu. Angry Birds hızla yayıldı ve bugün 1 Milyardan fazla indirilen oyun oldu. Dünya nüfusunu 6 buçuk milyar küsür düz olarak 7 milyar sayarsak Dünya üzerinde her 7 kişiden 1′i Angry Birds indirdi diyebiliriz.Oyunun hangi platformlardan ne kadar indirildiği bilgisi henüz verilmedi. Rovio oyunun başarısını kutlamak için kısa bir animasyon klip yayınladı ve sizleri oyunun yapımcısı RovioMobile‘nin hazırladığı video klip ile başbaşa bırakıyoruz.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

Etiketler: angry birds cheetos, angry birds cheetos nasıl oynanır, angry birds cheetos oyna, cheetos, cheetos angry birds, cheetos angry birds kayıt, cheetos angry birds kod, cheetos angry birds ödüller, cheetos kodları

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More