XL Türkiye Güzellik Yarışması



Kadının her yaşta ve kiloda güzel olabileceğini ispatlayan XL Mankenler Yarışması 2012 heyecanı başlıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek büyük beden mankenler yarışması, 212 İstanbul Power Outlet’in Ana Sponsorluğu’nda gerçekleştiriliyor.

Bu yıl 4’ncüsü düzenlenen yarışmaya 18 – 35 yaş aralığındaki tüm bayanlar için olup; boyu 1.70 ve üzerinde olan adayların başvurusu kabul ediliyor. 42 ile 46 beden arası XL Manken adayları birer adet boy ve portre fotoğrafı ile yarışmaya katılabilecekler. XL Mankenler Yarışması’nın finali 16 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. İlk elemeden geçen adaylar, ön eleme jürisinin karşısına çıkacak ve finalde yarışmaya hak kazanmış olacak. CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..



Bu yıl 4’ncüsü düzenlenen yarışmaya 18 – 35 yaş aralığında; boyu 1.70 ve üzerinde olan adayların başvurusu kabul ediliyor. 42 ile 46 beden arası XL Manken adayları birer adet boy ve portre fotoğrafı ile yarışmaya katılım sağlıyor.

Banu Noyan’ın Organizasyon ve Kareografisi ile düzenlenen XL Mankenler Yarışması’nın finali 16 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. İlk elemeden geçen adaylar, ön eleme jürisinin karşısına çıkacak ve finalde yarışmaya hak kazanmış olacak.

Türkiye’nin 2012 XL Mankeni olmak için finalde yarışacak 10 aday Banu Noyan’ın gözetiminde 1 haftalık kamp süresi geçirecek. Bu süreçte adaylara “yürüyüş, bakış ve duruş” dersleri verilecek.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi 1 gün önce – Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden mankenler yarışması, 212 İstanbul Power ... ilgili konular Türkiye XL güzeli, güzellik yarışması, XL Mankenler ... 4 gün önce – Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden model yarışması XL Model 2012, bul yılda 212 İstanbul ... Bilinen güzellik yarışmaları anlayışını yıkan XL Model 2012 yarışmasına ... 212 İstanbul Power Outlet Yeni Yıl Çekiliş Sonuçları ... Biri Türkiye güzeli, diğeri ise Türkiye'nin en güzel büyük beden mankeni seçildi. ... Çünkü sonucu kişiliğiniz de etkiliyor. ... hafta 212 Outlet Center'da düzenlenen büyük beden mankenlik yarışması XL Model'in birincisi Gözde Bahadır'a ait.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More