Son Dakika UEFA'dan men edilen külüpler hangileri? İşte Cevabı



Uefa bugün yine şok kararlar aldı.. UEFA Disiplin Kurulu ögle saatlerinde Beşiktaş için 1 yıl men eden Uefa şimdide Bursaspor ve Gaziantepsporu da 1 yıl men etti.
Beşiktaş'ı Avrupa'dan 1 yıl men eden UEFA, Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan Bursaspor ile bu sezon Avrupa potasında yer almayan Gaziantespor'a da Avrupa Kupaları'ndan men cezası verdi.

BURSASPOR CAS'A GİDECEK


Beşiktaş'ı 1 yıl Avrupa kupalarından men eden UEFA, Bursaspor'un eski futbolcusu MBesuma ile ilgili kararını verdi ve Gaziantepspor'la birlikte yeşil beyazlı ekibi de 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men etti.

Yeşil beyazlı kulüp, bonservis bedelinin geç ödenmesinden dolayı UEFA Disiplin Kurulu tarafından 200 bin Euro cezaya çarptırılmıştı. Bu kararın üzerine Bursaspor 200 bin euroluk cezayı Tahkim Kurulu'na taşımıştı.

Yeşil beyazlı kulüp, UEFA Tahkim Kurulu'na taşıdığı konu karara bağlandı. UEFA, yeşil beyazlı kulübe 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası verdi.

Bursaspor'un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, "UEFA, bugün bizim de eski oyuncumuz MBesuma ile ilgili davamızı karara bağladı. Aldığımız duyuma göre 1 yıl men cezası verildi. CAS süreci var. Bu süreç 15-20 gün sürüyor. UEFA'da oluşturulan disiplin müfettişliğinin yeni kararları. Yeni bir komitenin yeni uygulamaları. Dolayısıyla CAS, net cevabı verecektir. Ama şunu söyleyelim, bizim dosyamızla Beşiktaş'ın dosyası çok ayrı arasında çok fark var" dedi.


YAZICI: BU BİR HUKUK CİNAYETİDİR
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA Disiplin Kurulu’nun yeşil-beyazlı kulübe 1 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezası verdiğini belirterek, “Bizim böyle bir ceza almamız mümkün değil. Bu bir hukuk cinayeti olur” dedi.
BAYINDIR: BEŞİKTAŞ GİBİ EN AZ 6 TAKIM VAR
Kararı NTV Spor’a yorumlayan Spor Yazarı Tayfun Bayındır, "Beşiktaş’ın durumunda olan en az 6 takım var. Özellikle yabancı oyunculara yapılmayan ödemelerle ilgili olarak. Anadolu’daki en az 4-5 kulübe ceza gelme ihtimali var. Bu konuda Türkiye açısından ciddi tehlike var. Bu cezada erteleme yok. Ancak CAS ihtimali var" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün ikinci kez UEFA Merkezi’nde savunma verdi. Orman, yeni bir yönetim olduklarını ve aksaklıkları gidereceklerini ifade etti. Toplantıya girişte her türlü kararın çıkabileceğini belirten Orman, ancak Beşiktaş’a ceza vermenin kimseye hiçbir şey kazandıramayacağını da söylemişti.
UEFA Disiplin Komitesi, daha önce Beşiktaş’a 500 bin Euro para cezası vermiş, aynı durumun 5 yıl içinde tekrarlanması durumunda siyah beyazlıların 2 yıl Avrupa kupalarından men edileceğini açıklamıştı. Ancak dosyaya bakan müfettiş, Disiplin Komitesi’nin bu kararını temyiz etmişti.


UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkı bulunan Bursaspor Kulübü, CAS'a gitmeye karar verdi.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More