Merkez Bankası Teknisyen Alım İlanı



Merkez Bankası; Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme 3, Ahşap Teknolojisi 2, Elektrik-Elektronik Teknolojisi 8, Makine Teknolojisi 8, Kimya Teknolojisi 1, İnşaat Teknolojisi 1, Matbaa 7 adet olmak üzere toplam 30 personel alacak. Başvurular 14-25 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır.

TÜRKİYE CUMHURİYET D MERKEZ BANKASI TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NA TEKNİSYEN ALINACAKTIR
Bankamız teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere sınavla Teknisyen alınacaktır.
1- ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR
- Endüstri Meslek Liseleri, Teknik Liseler ve dengi okulların; Tesisat Teknolojisi ve lklimlendirme, Ahşap Teknolojisi / Mobilya ve îç Mekan Tasarımı, Elektrik - Elektronik Teknolojisi, Makina Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi ve Matbaa alanlarından mezun olmak (önlisans ve Lisans mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir.), - 2010 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan 60 ve üzerinde KPSSP94 puanı almış olmak, - Son başvuru tarihi itibarıyla 28 yaşından büyük olmamak (25 Mayıs 1984 ve daha sonra doğanlar. Bankamız çalışanları için bu şart aranmaz.), - Askerlik görevini yapmış olmak (erkek adaylar için), - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde yazılı diğer nitelikleri taşımak.
2- SINAVLAR
KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlayarak her alan için belirlenen kontenjanın üç katı kadar aday sözlü sınav - mülakata çağrılacaktır. Kontenjana girmeye hak kazanan adaylar ile sözlü sınav, mülakatın yeri, tarihi ve sonucu bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir. (Adaylara ayrıca yazılı olarak duyuruda bulunulmayacaktır. Sözlü sınav - mülakata katılan adayların, KPSS puanı ile sözlü sınav mülakat puanlarının ortalaması alınmak suretiyle başarı sırası belirlenecek ve buna göre birim tercihi yaptırılacaktır.
3- BAŞVURU Adaylar 14 Mayıs 2012 tarihinden 25 Mayıs 2012 tarihi çalışma saati sonuna kadar, Bankamız internet sitesi (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak başvuruda bulunacaklardır. Başvuru ile ilgili daha fazla bilgiye Bankamız internet sitesinden ulaşılabilir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More