Başbakandan Türkiyeden Yabancılara Mülk Satın Çağrısı




Büyükelçilere 'satın' mektubu

Hükümet, yabancıya mülk satışını artıran yasanın kabülü sonrasında Körfez, ABD ve Uzakdoğulu yatırımcıları çekmek için tanıtım atağı başlatıyor.

Yabancılara, Türkiye’de 60 hektara kadar mülk sahibi olabilme olanağı sağlayan yasanın TBMM’de kabul edilmesiyle hükümet; Körfez, ABD ve Uzakdoğulu yatırımcıları çekmek için tanıtım atağı başlatıyor.
Düzenlemenin mimarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, Ekonomi ve Dışişleri Bakanlıklarıyla birlikte gerçekleştireceği tanıtım kampanyasında, büyükelçilere mektup gönderilerek, Türkiye’de taşınmaz alımında sağlanan kolaylıkları bulundukları ülkelerdeki yatırımcılara anlatmaları istenecek.


Hürriyet'in haberine göre, bugüne kadar mütekabiliyet engeline takılan 62 ülkenin vatandaşına daha Türkiye’de mülk sahibi olma yolunu açan yasayla sağlanan olanakların daha geniş kesimlere ulaştırılabilmesi için özel sektörden de destek alınacak.
Türkiye’de taşınmaz sahibi yabancılara ilişkin yüzölçümüne göre ilk 10 ülke Almanya, Avusturya, İngiltere, Hollanda, Yunanistan, Danimarka, Norveç, Fransa, Rusya Federasyonu, İrlanda olarak sıralanıyor.
Taşınmaz sayısına göre ilk 10 ülke ise Almanya, İngiltere, Yunanistan, Avusturya, İrlanda, Hollanda, Rusya Federasyonu, Danimarka, Norveç, Belçika oluyor.
Kişi sayısına göre ilk on ülke de İngiltere, Almanya, Yunanistan, İrlanda, Hollanda, Danimarka, Norveç, Rusya Federasyonu, Avusturya ve Belçika olarak sıralanıyor.


 


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Toplist

4 yorum:

Arkadaşlar boşuna yaygara koparıp durmayın. adamlar bizim oylarımızla iktidara geldiler zorla değil. ülkeyi kurtaracağına inandığım, güvenle oy verebileceğim parti yoktur bu ülkede. çünkü dürüst ve iş becerebilecek insanlar çirkefliğe batmış bu politikaya girmek istemiyor. Dürüst insanlara, dürüst politikacılara, ülkesini sevenlere yol açılması lazım. makarna kömür ile kandırıyorlar insanlarımızı deniyor, geçeceksin bunu, ülkesini ve oyunu makarnaya satabilen bir toplumdan sağlam siyasetçi çıkar mı? tek çare oy veren bu toplumun bilinçlenmesi. oyunu kömür için satan bir topluma az bile.

satın satın! bu vatanın bir avuç toprağını vermezdik değil mi? Doğru hektar hektar vermek varken ne gerek var. Yakında Türkler Giremez tabelalarının olduğu daha çoooook site girişi ,çiftlik,arazi görürüz. Kanla alınan topraklarımızı kendi elimizle paraya teslim ediyoruz. Atalarının kanla yapamadığını parayla yapıyorlar. Kirala tamam vergisini al kullanım karşılığını al ama ne akla hizmet satmak. Şehitlerden gidip önce helallik isteseydiniz sırf kurtuluş savaşı da değil selçukludan beri bu topraklar için savaşmış yiğitlerden helallık alın, verirlerse tabi. yazık çok yazık

bazı konular da çok ıyı olmasına ragmen Özal orrta kesımı bıtırdı fakırleştik sayın basbakanımız kionu sevıyorum ama asgarı ucretlıyı öldurdunuz yasaması gıttıkçe zorlaşıyor haberınız olsun(milletvekılı maaslarını bır oturumda hemde gece oturumunda 24.bın lıraya kadar çıkarttınız 1-2 kere seçıldımı emeklı olma hakkı verdınız bende 30-35sene çalışayım belkı olmeden emeklı olabılırım haktan reva mı bunları acıl duzeltın emeklı yasını kamuda ıstedıgınız gıbı artırın ama özelde çalışanlara acıyın yoksa çok koru gunler yasayacakmıllet )

PARA BİTTİİ ! NE BULURSAN SAT ! ÇARKI DÖNDÜRMEK İÇİN SATACAK Bİ ŞEY KALMAYINCA HALKA DAHA ÇOK İTTİR BENZİNİYDİ GASIYD ELEKTRİĞİYDİ İLAÇ PARASIYDI ! SİSTEM DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE HALK BİR ARPA BOYU YOL KATEDEMEZ ! HERKEZ KENDİ GEÇMİŞİNİ Bİ DÜŞÜNSÜN ! SON 40 YILIN ANALİZİNİ YAPSIN CEBİNİZE GİREN PARANIN HIZLA AZALDIĞINI SIRTINIZA BİNEN VERGİNİN DURMADAN ÇOĞALDIĞINI GÖRECEKSİZİZ!

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More