Nurgül Yeşilçay Dizisi Sultan Son Bölüm İzle



Sultan, yıllar önce yaşanan büyük bir aşktan ‘geriye kalan’ üzerine şekillenir… Üç kuşaktır aynı coğrafyada yaşayan iki ailenin hayatı üzerinden öncelikle yaralı bir aşkı, beraberinde acıyı, sevinci, hayatın bütün duygu ve durumlarını, Diyarbakır’ın çok kültürlü dokusunu zemin alarak anlatan sıcak bir insan hikayesidir.

İsimleri aynı türbeden adanan ‘Şeyhmus ile Sultan’ın’ büyük aşkı; birinin gitmesiyle diğeri için sonsuz, muallak bir beklemeye, dönüşür.

Bu şehirde yaşayan ‘ezeli rakip’ iki aileden birinin, Kendir’lerin oğlu Şeyhmus; 90’lı yıllarda siyasi nedenlerle Fransa’ya gitmek zorunda kalır. Bu zorunlu gidişte, geride bıraktıklarıyla ‘irtibatı kopartmış’, yaşanamamış aşkı, Kendir’lerin evinde kalan ‘gelini Sultan’a’ rağmen bir başka kadınla ‘benim Diyarbekir’im’ diyerek, kendisine yeni bir hayat kurduğunu sanmıştır. 15 yıl sonra, içinde kaybolduğunu sandığı hayat; Fransız karısının ölümü ile eksikli, kusurlu bir hal alınca, geçmiş bütün ağırlığı ile geri gelir, hesap sorar. Gün; hesaplaşma günüdür. Yıllar sonra, yanında ‘başka’ bir hayat yaşadığının sanal olmadığına dair tek delili, oğlu François ile Diyarbakır’a geri döner. Şeyhmus için hikayemiz o gün başlar.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Diğer ailenin, Ayvazoğulları’nın kızı Sultan; Evlendiği gün bir ihbar sonucu nikah masasından götürülen, 18 yaşın bütün masumiyetiyle aşık olduğu, uzun yıllar boyunca gelin olduğu evde beklediği adamı, Şeyhmus’u o gün kaybeder. Sultan Şeyhmus’un dünyasının bir parçasıdır, Şeyhmus ise Sultan’ın bütün dünyası. Evliyalardan geçilmeyen bu şehirde Sultan bir kez bile kendisi için çocuk dileyememiştir. Belki bu yüzden bir gün Şeyhmus ‘eve’ dönünce, ‘ona’ dönmeyince; çıkar gider evden. Hikayemiz Sultan için o gün başlar.

İlk durağı, yıllardır kini taze diye ses etmeden kendisini affetmesini beklediği babasının evidir. Ancak babasının kapısı ona kapalıdır. Artık iki ailede de kendine yer olmadığını düşünen Sultan kendi hikayesini çizmek, hayatını kurmak ve ilk kez kendi ayakları üzerinde durmak için yola çıkar. Ama “Kadın başına” bir hayat kurmak öyle kolay değildir, ev diye bildiği bütün kapılar yüzüne kapanınca, Sultan’ın yolu, o gün tanıştığı ve kaderine ortak olacağını bilmeden bir otele yolladığı Pınar’la kesişir. Sığındıkları otelde hayatta kalabilmenin yollarını birlikte ararlar. Sultan en iyi bildiği işi yapmaya, kahvaltıcı dükkanı açmaya karar verir. Mücadele böyle başlar…
O şehirle uzaktan yakından bir bağı bulunmayan, kendi kişisel sürecinde yalpalarken rüzgarın savurması suretiyle yolu oraya düşen Pınar, hikayenin Sultan için başladığı gün, oradadır.
Faik, Şeyhmus’un geçmiş hikayesinde istemeden zarar verdiği, 15 yıl boyunca hayatını bu zarara rağmen kurarken Şeyhmus’a bilenen bir adamdır. Fırsatını bulduğu an Şeyhmus’un hikayesine dahil olur. Dicle Üniversitesinde de görevi olan bir avukattır. İntikam peşinde koşarken kendisini Sultan’ın masumiyetine aşık olmuş bulur. Asıl tiradını Sultan’ın hayatında savuracak, ona ikinci bir şans olmayı deneyecektir. Faik için hikaye, Sultan’ın geçmişle bağlarını koparmaya karar verdiği gün başlar.
Kökleri eskilere dayalı, yaşadıkları ayrı serüvenlerin sonunda ‘şehrin en meşhur iki rakip kahvaltıcısı’olan iki ailenin; Kendir ve Ayvazoğulları’nın diğer fertleri için de o gün yeni yol ayrımlarına neden olur.
Hikayemiz; derdini çok açık bir yerden ‘hayatın kendisinden’ alır.
Sultan başlıyor! başlamanın bir başlangıç olduğu fikrine olan tüm inancıyla.

SULTAN – Nurgül Yeşilçay

İki rakip aileden birinin kızı olan, babasının rızası olmadan kaçıp, evlendiği gün bir ihbar sonucu nikah masasından götürülen, 18 yaşın bütün masumiyetiyle aşık olduğu adamı, Şeyhmus’u o gün kaybeder. Ama kaybettiğini bilmeden 15 yıl, gelini olduğu evde bekler kocasını. Sultan Şeyhmus’un dünyasının bir parçasıdır, Şeyhmus ise Sultan’ın bütün dünyası. Evliyalardan geçilmeyen bu şehirde Sultan bir kez bile kendisi için çocuk dileyememiştir. Belki bu yüzden bir gün Şeyhmus üstelik elinde bir oğlan çocuğuyla, ‘eve’ dönünce, ‘ona’ dönmeyince; çıkar gider evden. Zorlu bir hayatta ayakta kalma mücadelesi verecektir. Babasına da derdini anlatamayınca kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir. Sultan bu zamana kadar gösterdiği sabrını, çalışkanlığını ve enerjisini, bütün engellemelere rağmen artık kendi açtığı dükkanda gösterecektir.

ŞEYHMUS – Şahin Irmak

Sultan’ın kocası. 15 yıl sonra Fransa’dan “oğlum” dediği François’yla geri döner ve o anda Sultan’ı da kaybeder. Şeyhmus Türkiye’den kaçışının “gerçek” nedenini bir sır gibi saklamakta ve Fransa’da yaşadıklarını da anlatmaya fırsat bulamamıştır. Şimdi onu da tıpkı Sultan gibi yeni bir hayat beklemektedir. Sultan’ı yeniden kazanmaya, kendi ailesiyle özellikle babasıyla ilişkisini yeniden tazelemeye, eski hesapları görmeye çalışırken aslında yıllardır uzak kaldığı memleketini de yeniden tanımaya başlayacaktır. Ama asıl mücadelesi Sultan’ın gönlünün bir başkasına kaydığını gördüğünde başlayacaktır.

PINAR – Merve Altınkaya

İstanbul’daki hayatından kaçmış ve Diyarbakır’a okumaya gelmiştir. Bu zamana kadar hayatını bir valiz içinde geçiren Pınar, Sultan’la dost kuracak, onunla el ele verip iş yapmaya başlayacak ve “batılı” alışkanlıklarıyla şimdi yaşamaya başladığı şehre uyum sağlaması zor olacaktır. Temeli 40 yıla dayanan iki ailenin rekabetinin ortasına düşen Pınar, Sultan’ın kardeşi Yılmaz’a “aşık olacaktır.

YILMAZ – Orhan Şimşek

Sultan’ın kardeşi. Ziraat mühendisi olan ‘rüzgarı kendinden mütevellit’ Yılmaz, geleneksel değerlere kısmen bağlı olsa da adil bir karakterdir, insanlarla ve hayatla ilişkisi babasına benzememektedir. Türkücü olan Melda ile alışkanlığa dayalı bir ilişkisi olan Yılmaz Pınar’a âşık olacak ama hem Pınar’la yaşadığı kişilik çatışması hem de Melda’nın varlığı durumunu zorlaştıracaktır.

ZÜLKÜF – Orhan Güner

Şeyhmus’un babası. Aslen ağa çocuğudur, zenginlik içinde büyümüştür. Tıpkı Sultan gibi babasına karşı çıkıp Ayşe ile evlenmiştir. Bu yüzden bir dönem variyetini kaybedip “züğürt ağa” konumuna düştüyse de Ben ü Sen Han’da bir kahvaltıcı dükkanı açarak sıfırdan başlamış ve başarmıştır. Anlayışlı, hakkaniyetli biridir. Şeyhmus’un yokluğunda Sultan’a kızı gibi bakmıştır. Kan bağından çok emek ilişkisine değer verir.

AZİZ – Settar Tanrıöğen

Sultan’ın babası. Zülküf’le çocukluk arkadaşıdır. Eskiden babası Zülküf’lerin yanında maraba olan Aziz, hırslı, hesapçı ve rekabetçidir. Aynı handa onun da bir kahvaltıcı dükkanı vardır. Sultan yıllar önce Zülküf’ün oğluyla evlenmek için evden kaçtığında, kızını hayatından silmiştir. Sultan, Zülküf’lerin evden ayrıldığında da onu eve kabul etmez. Amacı ‘haklı olmak’ değil, ‘haklı çıkmak’tır.

AYŞE – Nur Sürer

Şeyhmus’un annesi, Zülküf’ün karısı. Özünde kötü bir kadın olmasa da anneliğini adalet duygusunun önünde geliyor. Dört çocuğunun mutluluğu için başkalarını zor durumda bırakmaktan çekinmez. Sultan’ı kızı gibi sevse de Şeyhmus döndüğünde oğlundan yana taraf tutar. İnatçı ve güçlü bir kadındır.

KARACA – Seray Gözler

Aziz’in karısı, Sultan ve Yılmaz dahil dört çocuğun annesidir. ‘kaşığına Aziz düşmüş’ evliliğini fedakarlıklar üzerine kurmuştur. Merhametlidir ama güçlü değildir, kocasının kararlarına karşı suskundur. Sultan ve Yılmaz kendi yolunu çizip babalarıyla ters düştüğünde de çocuklarına yeterli desteği veremez ve bu onun içinde bir yaradır.

KERİM – Hüseyin Karaca

Bilal’in oğlu, Şeyhmus’un yeğeni. Sokağı seven, büyüyünce “ağır abi” olmak isteyen bir çocuktur. Annesinin ölümünden babasını sorumlu tutmaktadır. Annesinin boşluğunu Sultan’la dolduran Kerim, Sultan’ın evden gidişiyle tepkili, Şeyhmus ve François’ya düşman bir çocuk haline gelir.

DİCLE – Hande Dane

Mehmet’in karısı ve evin küçük gelinidir. Neşeli, esprili hayat dolu, biraz da eli belinde, iyi kalpli bir kadındır. Hakkaniyetlidir, Sultan’ın evden gidişine Ayşe’nin göz yumması, evdeki kendi konumunu sorgulamasına sebep olur. En büyük derdi çocuğunun olmamasıdır.
Sultan Dizisi Karakter Fotoğrafları

Kaynak: sinetif.com
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi

Dizi Tanıtımları, Hande Dane, Hüseyin Karaca, Merve Altınkaya, Nur Sürer, Nurgül Yeşilçay, Orhan Güner, Orhan Şimşek, Şahin Irmak, Seray Gözler, Settar Tanrıöğen, Sultan, Sultan Dizisi, Sultan Fragmanı, Sultan izle, Sultan Son Bölüm Nurgül Yeşilçay ‘in Yeni Dizisi Sultan, Nurgül Yeşilçay yeni dizi, Sultan, Sultan başlıyor, Sultan kanal d, Sultan Nurgül Yeşilçay, Sultan yakında Sultan Dizisi Fragmanı izle. 1. Sultan Dizisi Fragmanı izle yeni ve kaliteli haliyle Fragman Fan'da. Sultan Dizisi Fragmanı izle fragmanları izlemek için Hüseyin Karaca, Hüseyin Karaca resimleri, Merve Altınkaya, Merve Altınkaya Resimleri, Nur Sürer, Nur Sürer Resimleri, Nurgül Yeşilçay, Nurgül Yeşilçay Resimleri, Orhan Güner, Orhan Güner resimleri, Orhan Şimşek, Orhan Şimşek resimleri, Şahin Irmak, Şahin Irmak resimleri, Seray Gözler, Seray Gözler resimleri, Sultan, sultan dizisi oyunucları...Full HD Eklendi. Sultan Dizisi Fragmanı (Kanal D), Sultan Dizisi Fragmanı (Kanal D) full hd izle,Sultan izle son bölümü sizlerle. FULL IZLE Firar Firar izle Firar son bölüm Firar dizisi Firar 31. bölüm izle Firar 15 ... d izle Sultan fragman Sultan kanal d Sultan 1. bölüm Sultan dizi oyuncuları ..Sultan full hd izle, Sultan online izle, Sultan son bölüm izle, Sultan yeni bölüm izle, Sultan yeni dizi, Sultan Yeni Dizi Fragmanı, Sultan hürrem sultan son bölüm, hürrem sultan son bölüm izle, hürrem sultan son bölüm bütün bölümler, hürrem sultan son bölüm araması, hürrem sultan son bölüm ... Bölüm Yeni Dizi > Parça: 1 (28546 kez izlendi). 1. Kısım · 2. Kısım · 3. Kısım 1. Sezon 2. Bölüm izle, The Tudors 1. Sezon 2. Bölüm seyret, The Tudors 1. Sezon 2. Bölüm full izle, diziizle, dizi izle Sezon 5.Bölüm izle,The Client List 1.Sezon 5.Bölüm altyazılı izle,The Client List 1. ..... Sezon 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22.bölüm izle Bölüm 1 Bölüm 2 Bölüm 3 Bölüm 4 Bölüm 5 Bölüm 6 Bölüm 7 Bölüm 8 Bölüm 9

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More