Pis Yedili 32.Bölüm İzle 5 Haziran




Pis Yedili 32.Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 32. Bölüm Fragmanı SHOW TV ekranlarında yayınlanan Pis Yedili 32. Bölüm Fragmanı online internetten izle Pis Yedili 5 Haziran Salı Fragmanı izle Pis Yedili Son Yeni Bölüm Fragmanı Seyret

Pis Yedili 32.Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 5 haziran 2012 salı tarihinde yayınlanacak olan 32.bölüm fragmanını ücretsiz izleyin. Pis Yedili 32.Bölüm Fragmanı seyret, pis yedili 5 haziran fragmanı hd izle Pis Yedili 31.Bölüm izle Pis Yedili 31.Bölüm Fragmanı izle Pis Yedili 30.Bölüm izle Pis Yedili 30.Bölüm Fragmanı İzle 22 Mayıs 2012 Pis Yedili 29.Bölüm İzle 15
Mayıs 2012 7 Yorum Var » Etiketler: Pis Yedili 32.Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 5 Haziran 2012 Fragmanı izle Bu yazıda pis yedili 32.bölüm fragmanı, pis yedili 32.bölüm izle, pis yedili izle, pis yedili 5 haziran izle, pis yedili 5 haziran fragmanı, pis yedili 32.bölüm hd izle, pis yedili 5 haziran 2012 bilgilerini bulabilirsiniz. Pis Yedili 32.Bölümü ile 5 Haziran Salı akşamı kendi kanalı SHOW TV'de yayınlanacaktır. Dizi bölümü hakkında ki görüşlerinizi yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz.Pis Yedili 32.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Şimdilik en son yayınlanan bölümü full izleyebilirsiniz.Anlayışınız için teşekkür ederiz.  
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Pis Yedili 31.Bölüm Özeti; Elçin, Bayrampaşalı, Cimbom ve Ferit aralarındaki buzları eritmek için akşam yemeğine çıkarlar. Zaman zaman gergin geçen yemeğin sonunda Cimbom ve Paşa değişik düşünceler içinde, akılları karışık evlerine döner.
Elçinlerin çıktığı akşam yemeğinde konuşulacakları merak eden Salça, restorana giremeyince farklı bir yol bulup içeri sızmaya çalışır. Okulda tetanoz aşısı yapılacağını duyup kaçan Orço, kaçtığına çok pişman olacak bir iş açar başına. Düğün hazırlığındaki Filize annesinin gelinliğini hediye etmek istediğini söyleyen Esma Sultanın teklifi karşısında şaşıran Filiz, Esma Sultanın asıl amacını sonradan anlar.
Pis Yedili Dizi Konusu; Pis Yedili, okudukları lisede çıkan yangın sonucu açıkta kalan yedi liseli gencin, zorunluluktan geçiş yaptıkları özel bir kolejde ikoncanlar adını taktıkları yeni kolejli arkadaşlarıyla aralarında geçen atışmalı ve eğlenceli diyaloglarla dolu bir okul hikayesi.
İstanbulun varoş mahallelerinden birindeki yoksul öğrencilerin okuduğu devlet lisesi çıkan yangın sonucu kül olur. Milli Eğitimdeki idealist danışman Filiz hanım, öğrencileri tıklım tıkış diğer ilçe liselerine yerleştirir ama yedi öğrenciye gidecekleri bir okul bulamaz. Tek seçenek ilçe sınırları içindeki zenginlerin ve yüksek bürokratların çocuklarının okuduğu Özel Girişim Koleji gibi gözükmektedir. Filiz hanım bu Yedi öğrenci için okulun kapısını çaldığında terslenir. Ama pes etmez ve zorla da olsa yedi fakir öğrencinin zenginlerin okuduğu bu koleje kabul edilmelerini sağlar.
Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin not ortalamalarını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşanın ve Filiz öğretmenin destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.
Mahallenin haytaları, zengin ailelerin çocuklarıyla aynı çatı altında buluşunca çatışmalar da başlar. Çünkü okulun yedi yeni öğrencisi tam bir Pis Yedili çetesi gibidir. Her birinin de lakapları vardır. Bayrampaşalı, Orço, Pc ve Trafo lakaplı erkeklerin yanı sıra sarışınlığı nedeniyle Cimbom, esmerliği yüzünden Kara Biber, her işe karışması nedeniyle adı Salçaya çıkan kızlar, kısa sürede kolejin altını üzerine getirecektir. Okulun modern ve çağdaş yapısı alıştıkları bir şey değildir ama hem uyum hem uyumsuzlukla dolu günler içerisinde yeni yuvalarını da sahipleneceklerdir. Burada aşık olacaklar, burada dövüşecekler, burada başaracaklardır
Pis Yedili 32. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More