Pelin Karahan, Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ın kızı Mihrimah Sultan oluyor!



Muhteşem Yüzyıl dizisine taze kan. Dizinin ikinci sezonunda geçen yıllara rağmen aranan oyuncular bulunamadığı için Mahidevran’ın şehzadesi Mustafa’nın yaşı büyürken, Hürrem Sultan’ın çocukları çocuk olarak kalmıştı.
Diziyi ilgiyle izleyenler, özellikle Hürrem Sultan’ın kızı Mihrimah’ı oynayacak genç kızın kim olacağını merakla bekliyordu.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Bu sezonun başında Mihrimah Sultan’ı canlandıracak isim olarak manken Tuğçe Kazaz düşünülmüş, ancak ücrette anlaşamadıkları için Kazaz hareme girememişti.
MUHTEŞEM KADROYA TAZE KAN
Kulislere düşen bir Muhteşem Yüzyıl haberi ise aranan isim bulundu mu sorusunu akıllara getirdi.
Dört sezon süren gençlik dizisi “Kavak Yelleri” bitince spor hocası Erdinç Bekiroğlu’yla evlenen Pelin Karahan, bir çok teklife rağmen oyunculuğa bir süre ara verdiğini açıklamıştı.
Milliyet gazetesinin  haberine göre ‘pastacılık’ yapmak için setlere veda eden Karahan’ın peşini yapımcılar bırakmadı.
YENİ SEZONDA HİÇ BİR DİZİYLE ANLAŞMADI
Yeni sezon için henüz bir projeye imza atmadığı bilinen Karahan, geçen perşembe günü “Kavak Yelleri”nin yapımcısı Tims Prodüksiyon’un “Muhteşem Yüzyıl”ı çektiği setteydi.
Neşeli olduğu gözlenen Karahan, Güneşli’deki Tem Stüdyoları’nda çekilen dizinin setini ziyaret etti, ekiple görüştü. Karahan’ın dizide rol almasının gündemde olduğu için sete gittiği ortaya çıktı.
MİHRİMAH SULTAN MI OLACAK?
Yeni yayın döneminde, yeni oyuncularla ekibini güçlendirecek olan dizide Pelin Karahan’ın hangi rolü canlandıracağı henüz belli değil ancak genç oyuncunun, Hürrem Sultan’ın çok sevdiği kızı Mihrimah Sultan rolünü oynayabileceği kulislerde konuşuluyor.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More