İstanbul Shopping Fest 9 - 29 Haziran 2012




Alışveriş, kültür ve eğlence festivali, Shopping Fest’in (İSF) ikincisi 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek. Şehrin dört bir yanına yayılacak olan festivalin yabancı konukları belli oldu. Farklı ülkelerden farklı eğlence gruplarının renk katacağı festivalin açılışını Tiny People ve Zalinde yaparken The Toy Brigade, Boblins, The Flying Madmen, ve Curious Noses festival boyunca konuklara profesyonel şovlarıyla sürpriz gösteriler yapacak.



İstanbul Shopping Fest 2012 Birbirinden Renkli Şov Gruplarını Ağırlıyor!

Geçtiğimiz yıl yurt içi ve yırt dışından beş milyon ziyaretçi ağırlayan festival, bu yıl da milyonları kucaklayacak. Festival süresince İstanbul’un onlarca noktasında, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda birçok etkinlik gerçekleşecek. Bu etkinliklerin bir kısmını ise profesyonel eğlence grupları gerçekleştirecek.

Amerika’dan İspanya’ya kadar pek çok ülkeden gelecek olan gruplar İstanbulluları ve yabancı konuklarını coşturmaya hazırlanıyor. Çiçeklerin arasında yaşayan fantastik canlıların şovu Tiny People ve 10 kişilik bir perküsyon grubuyla farklı bir müzik gösterisi sunan Zalinde açılış grubu olurken Jules Verne hikayelerinden çıkan kostüm ve araçlarla gezici müzisyenlerden oluşan The Flying Madmen 14 kişilik kadrosuyla, muhteşem kostümleri ile oyuncak müzisyenlerden oluşan The Toy Brigade, ormanın derinliklerinden çıkıp konuklarımız olacak Orman Cinleri’nin gösterisini yapan Boblins ve meraklı karakterlerin rengarenk kıyafetleriyle eğlenceli gösteriler yapan Curious Noses festival boyunca 100’ün üzerinde modern alışveriş merkezinin yanı sıra Taksim, Nişantaşı, Şişli, Bakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un cazibe noktaları olan alışveriş caddelerinde konukların karşısına çıkarak sürpriz gösteriler yapacak.

Festival süresince sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, müzik etkinlikleri, partiler, yarışmalar, moda gösterileri, yurt dışından gelecek olan özel grupların şovları ve defileler ile birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan İstanbul, bölgesinin tek cazibe merkezi olacak. Sezon ürünlerinde yüzde 50’lere varan indirimler, kampanyalar ve çekilişlerin yanı sıra her hafta sonu Anadolu ve Avrupa yakasında seçilen AVM’lerde alışveriş geceleri düzenleyecek.

Istanbul Shopping Fest 2012 What time?

Istanbul Shopping Frenzy Begins Soon. The World Famous Brands, Super Discounts. Istanbul Shopping Fest 2012, 20 Days 20 Nights Shopping. 9 to 29 June 2012 Shopping Frenzy.

Great Discount Shopping Festival. Istanbul, Luxury Shopping Malls and shopping streets, the festival. Do not Miss Shopping Festival.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More