Fenerbahçe Galatasaray Şampiyonluk Kutlamaları İzle 2012




Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 6. ve son haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak sezonun en önemli maçını Türkiye’nin bir numaralı hakemi, yıllar sora Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde bu yaz düdük çalacak Cüneyt Çakır yönetecek.

Galatasaray Şampiyonluk Kutlamalarını Canlı İzle | GS TV Canlı İzle
Galatasaray süper finalde Fenerbahçe’yi yenerse 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak. Bu şampiyonluğun kutlamalarını canlı olarak izleyebilirsiniz…

Galatasaray Şampiyon Oldu!…

Son maç Fenerbahçe Galatasaray derbisini **** – **** kazanan Galatasaray  2011-2012 sezonu şampiyonu oldu.
Şampiyon Galatasray’ın Şampşiyonluk Kutlamaları….
Galatasray Kadıköyde Fenerbahçeyi yenerek 2012 yılı şampiyonu oldu ve Şampiyonluk kupasını kaldırdı… İşte 12 Mayıs 2012 Galatasarayın Şampiyonluk kutlama görüntüleri…


Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Yunus Yıldırım. Fenerbahçe ile Galatasaray, hazırlıklarını bu akşam yapacakları idmanlarla tamamlayacak.
enerbahçe Galatasaray maçı olay görüntüleri – kavga video izle 12 Mayıs 2012; Cumartesi akşamı oynanacak dünya derbisi FB-GS maçı olayları, maç öncesi ve sonrası yaşananlar ve karşılaşmaya dair tüm gelişmeleri rest haber farkı ile buradan takipedebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig, 2011-2012 sezonu, 12 mayıs cumartesi akşam saat 19.00′da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle son bulacak.
Karşılaşmada her yıl yaşandığı gibi istenmeyen olayların olması beklenmekte. İstanbul emniyeti karşılaşma sonrası ve öncesi istenmeyen olayları, taşkınlıkları önlemek için büyük tedbir alacağı bilinmekte ancak buna rağmen yenilgiyi hazmedemeyen taraftarlar arasında her yıl olduğu gibi yine olaylar çıkması beklentiler arasında.
Önceki yıllara ait Fenerbahçe Galatasaray maçı olay görüntüleri;



Fenerbahçe-Galatasaray maçını 0-0 kazanan Galatasaray Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubunu lider olarak bitirdi ve Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu ilan etti. Taraftarlar Mecidiyeköy’de çılgınlar gibi eğleniyorlar. Deyim yerindeyse festival coşkusu var. Galatasaray’ın şampiyonluk coşkusundan fotoğraf karelerini burdan yayınlamaya devam edeceğiz.
GALATASARAY'A BİR PUAN YETERLİ
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..



Fenerbahçe Galatasaray Şampiyonluk Kutlamaları – Video İzle 12 Mayıs 2012; Dünya derbisi Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki karşılaşmada kazanan taraf kim olacak merak konusu. Karşılaşma sonrası kutlamalar, Türkiye’den şampiyonluk kutlamaları görüntüleri rest haber farkı ile burada.
Fenerbahçe Galatasaray Şampiyonluk kutlama videoları



Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu son hafta maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkacak.
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 47 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekip, 46 puanla kendisini takip eden Fenerbahçe karşısında berabere kalması durumunda dahi sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.
GALATASARAY DEPLASMANDA KAYBETMEDİ
Galatasaray, Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki tüm puan kayıplarını iç saha maçlarında yaşarken, deplasmanda ise puan kaybetmedi.
Rakip sahadaki maçlarında Beşiktaş'ı 2-0, Trabzonspor'u ise 4-2 yenen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe deplasmanına da yine galibiyet hesapları yaparak gidecek.
Ezeli rakibine karşı 13 yıla yakın süredir deplasmanda maç kazanamayan Galatasaray, bu istatistiği Kadıköy'de bu kez değiştirebilmek için mücadele verecek. Golsüz maçları yok Galatasaray ile Fenerbahçe'nin bu sezon birbirlerine karşı yaptıkları maçlarda taraftarlar adeta gole doydu.
Normal sezonda Türk Telekom Arena'da yapılan ilk maçı 3-1 Galatasaray kazanırken, Kadıköy'deki karşılaşma ise 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Süper Final'in ilk maçında ise sarı-lacivertliler, rakip sahada Galatasaray'ı 2-1'lik skorla yenmeyi başardı. 
FATİH TERİM KULÜBEDE
Trabzonspor maçı sonrasında karşılaşmanın hakemlerine yönelik sözleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 3 maç ceza alan, cezasının ilk maçını Beşiktaş karşısında çekmesinin ardından, TFF Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe maçı öncesi verdiği kararla yeniden takımının başına döndü.
Kalan 2 maçlık cezası 1 yıl ertelenen Terim'in, Fenerbahçe karşısında takımının başında yer alacak olması, sarı-kırmızılı ekip için önemli bir moral oldu. 
GALATASARAY'IN OLASI 11'İ
Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Selçuk İnan, Riera, Elmander, Baros.
FENERBAHÇE KAZANMAK ZORUNDA
Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe, şampiyonluk için kazanmak zorunda. Son hafta öncesi lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde bulunan (47’ye 46) Fenerbahçe, sarı-kırmızılı ekip karşısında 3 puan alırsa şampiyonluğa ulaşacak.
Spor Toto Süper Lig’in 34 maçlık bölümünü ezeli rakibinin 9 puan gerisinde (77’ye 68) tamamlayan, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda ise 5 haftalık periyodun en başarılı ekibi olan sarı-lacivertliler, seyircisi önünde çıkacağı maçta bu avantajını da değerlendirerek 3 puan mücadelesi verecek.
SAKATLARIN DURUMU
Sarı-lacivertli ekipte dev derbi öncesi kaptan Alex ve Gökhan Gönül’ün sakatlıkları bulunuyor. Derbi öncesinde çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren iki futbolcunun durumları yapılacak son hazırlıkların ardından belli olacak.
Tedavisi henüz tamamlanmayan Moussa Sow ve takımla yeni çalışmalara başlayan Sezer Öztürk, maçta forma giyemeyecekler.
FENERBAHÇE'NİN OLASI 11'i
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian, Stoch, Bienvenu.









Galatasaray'ın Şampiyonluk Videoları

Fenerbahçe Galatasaray Şampiyonluk Kutlamaları izle


12 Mayıs akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 2011-2012 sezonunun şampiyonu belli olacak. Şampiyon olan takımın, şampiyonluk kutlamalarını sitemizden maçtan hemen sonra izleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasında ezeli rakipler Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak sezonun en önemli maçını Türkiye'nin bir numaralı hakemi, yıllar sora Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde düdük çalacak ilk Türk hakem olan Cüneyt Çakır yönetecek.

Şampiyonluk için Fenerbahçe'ye galibiyet gerek, Galatasaray'a ise beraberlik yetecek. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasına Galatasaray, Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider girdi. 47 puana sahip sarı kırmızılı ekip, Kadıköy'den beraberlikle ayrılsa bile, 3 yıl sonra şampiyon olarak, 18 kezle Fenerbahçe ile şampiyonluk sayısını eşitleyecek.

46 puanlı ev sahibi Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için derbide galibiyet gerekiyor. Büyük taraftar desteği altında oynayacak sarı lacivertli ekip, mutlu sona ulaşması halinde üst üste 2., toplamda 19. kez ipi göğüsleyecek.

  • Tüm gözlerin çevrildiği Galatasaray Fenerbahçe derbisinde toplam 3.327 özel güvenlik ve polis personeli görev yapacak.
  • Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gerekli polis kamerasının yanı sıra 185 salon kamerası da tespit çalışması yapacak.
  • FB GS maçını 175 gazeteci tribünden, 150 foto muhabiri saha içinden takip ederek kamuoyuna aktaracak.
  • Anlaşma gereğince Galatasaray taraftarları stada alınmayacak.
  • Fenerbahçe taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçın biletleri satışa çıktıktan kısa süre sonra tükendi.
  • Biletlerin karaborsaya düşme olasılığına karşı Fenerbahçe Kulübü ekstra önlemler aldı.

Şampiyonluk Kutlamaları ve Kupa Töreni izle


ŞAMPİYON GALATASARAY - VİDEOLAR

ŞAMPİYON GALATASARAY - VİDEOLAR

ŞAMPİYON GALATASARAY - VİDEOLAR

ŞAMPİYON GALATASARAY - VİDEOLAR



İçerik:

- Goller,

- Kupa Töreni

- 2 Adet Kısa Şampiyonluk Klibi

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları *Maçlar * Ödevler * Arama Motoru * Bebek Vadisi
 12 Mayıs 2012 Fenerbahçe Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları,12.05.2012 ,12.05.2012 fenerbahçe galatasaray maçının biletleri,12.05.2012 süper final fenerbahçe galatasaray maçının biletix bilet fiyatları,FB GS en ucuz bilet fiyatları, Fenerbahçe Galatasaray maç biletleri, FB GS bilet fiyatları, FB GS süper final biletleri ne kadar, FB GS süper final bilet satın al, FB GS bilet kaldı mı, Galatasaray Fenerbahçe biletleri satış zamanı, GS FB maç biletleri ne zaman satılacak, Galatasaray Fenerbahçe GS Bonus Maç Bileti Satın al,fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları izle 12.05.2012,fb süper toto süper lig şampiyonluk kutlamaları seyret 12.05.2012,fenerbahçe kadıköy şampiyonluk kutlamaları izle 12.05.2012 bağdat caddesi kadıköy fb şampiyonluk kutlamaları ankara istanbul izmir şampiyonluk kutlamaları seyret video canlı izle 12.05.2012,galatasaray şampiyonluk kutlamaları canlı video izle,gs şampiyonluk kutlamaları canlı video izle 12.05.2012 Fenerbahçe Galatasaray Şampiyonluk Kutlamaları izle. 12 Mayıs akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 2011-2012 . galatasaray şampiyonluk kutlamaları, fenerbahçe galatasaray 12 mayıs 2012 bedava izle, fenerbahçe galatasaray maçı izle, galatasaray kupa töreni, galatasaray kupayı kaldırma anı, galatasaray Şampiyonluk Görüntüleri, galatasaray şampiyonluk kupası, galatasaray şampiyonluk kutlaması izle, fotoğrafları, görüntüleri, mecidiyeköy şampiyonluk kutlamaları, resimleri, mecidiyeköy şampiyonluk kutlamaları 12 mayıs 2012 galatasaray şampiyonluk kutlamaları izle ,12.05.2012 2011-2012 türkiye spor toto süper lig şampiyonluk kutlamaları video izle seyret,gs şampiyonluk kutlama görüntüleri izle 2012 ,12 mayıs 2012 galatasaray şampiyonluk kutlamaları taksim meydanı video izle ,galatasaray şampiyonluk kutlamaları istanbul ankara izmir bursa kutlamaları resimleri video izle,12 mayıs 2012 galatasaray şampiyonluk kutlamalar türk telekom arena stat canlı yayın izle galatasaray tv canlı yayın izle seyret

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More