Android Jelly Bean 4.3 Sürümü Geliyor!



Bir sonra ki Android sürümü olması beklenen Android 5.0 Key Lime sürümü görünüşe göre dahada ertelenecek. Google başka sorunlarla uğraştığı için yeni android sürümü Android 5.0 Key Lime’ı bir süre erteleyeceğini daha önceden duyurmuştu ancak muhtemelen Android 5.0 Key Lime sürümüne
bir erteleme daha geliyor. Google’ın önümüzde ki aylarda yapacağı Google I/O isimli etkinliğinde tanıtacağı yeni telefonu “Nexus 4″ sürümünü tanıtacağını duyurmuştu. Dışarıya sızan bilgilere göre Nexus 4 telefonunda yeni android sürümü olan Android Jelly Bean 4.3 sürümü olacak.

jelly-500x59
Daha pek çok telefon Jelly Bean 4.2 sürümüne dahi geçmemişken yeni bir Jelly Bean sürümünün gelecek olması epey şaşırtıcı bir durum oldu. Kaldı ki Jelly Bean 4.2 sürümü de gayet stabil olarak çalışan bir Android sürümü durumunda. Ayrıca dışarı sızan bazı dedikodulara göre Google I/O etkinliğinde Android 5.0 Key Lime sürümü yerine Jelly Bean 4.3 tanıtılabilir. Ancak bize göre bu olasılık epey düşük. Kaldı ki Google böylesine büyük bir etkinlikte daha büyük şeyleri tanıtacaktır. Belkide henüz Android 5.0 Key Lime’ın çıkışına uzun bir süre vardır ancak bu sürümün kesinlikle Google I/O etkinliğinde tanıtılacağını düşünmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More