Sebze Corbasi


Malzemeler:

Havuç (Doğranmış) 225 gr.
Patates (Küp şeklinde doğranmış) 1 adet
Domates (İri, kabuğu soyulmuş ve dörde bölünmüş) 2 adet
Mısır 50 gr.
Bezelye 50 gr.
Sığır Kemiği Yarım kg.
Tuz , Biber
Kuru reyhan 1/4 çay kaşığı
Yabani mercanköşk 1/4 çay kaşığı

Tercihen ilave edilebilecek:
Pancar 50 gr.
Lahana 50 gr.
Soğan 50 gr.
Çalı fasulyesi 50 gr.
Taze bezelye 50 gr.
Bamya 50 gr.


Yapilisi:
Bütün malzemeyi 6 - 8 bardak su ile birlikte geniş bir tencereye koyun. Kaynatın, sonra ateşi kısarak hafif ateşte en azından 4 saat pişirin.
Kemikleri çıkartarak servis yapın.

*Kullandiginiz tencereye göre pisirme süresi degiskendir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More