Taboule
Malzemeler:
1,5 cay bardagi bulgur
2 demet maydonoz
3 adet domates
1 adet sogan
1 adet limonun suyu
2,5 corba kasigi zeytinyagi
taze nane
tuz
Yapilisi:
Bulguru 3 çay bardagi suda,suyunu çekene kadar haslayin.
Domatesleri küçük küpler halinde dograyin.
Maydanoz, sogan ve naneyi ince kiyin. Bulgurla karistirin.
Yeterli miktarda tuzla tadlandirin.
Üzerine limon suyu ve zeytinyagi gezdirerek servis yapin.
Posted in: Arap-Lübnan Mutfagi
Bu yazı;
Arap-Lübnan Mutfagi kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazılardan ilk senin haberin olsun istersen ücretsiz Takipçimiz olabilirsiniz , ayrıca istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!
0 yorum:
Yorum Gönder