Behzat Ç 63. Bölüm ( 6 Mayıs 2012 - 06.05.2012 )



Behzat Ç 63. Bölüm Fragmanı izle / seryet ( 6 Mayı 2012 - 06.05.2012 ) Behzat Ç Dizisi ' nin 6 Mayıs 2012 tarihinde Star Tv ve Euro Star kanallarında yayınlanacak olan 63. bölüm fragmanı etiketler: behzatç behzat ç son bölüm izle son bölüm fragmanı izle son bölüm fragmanı indir... CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Kentsel Bölüşüm Kesik Parmak cinayetinde beklenmedik gelişmeler olur. Behzat Ç. ve ekibi Çiçek'in cesedine ulaşır. Çiçek'in katil zanlısı kimsenin beklemediği biri çıkar. Diğer yandan, bir inşaat alanın yakınında bir müteahhidin cesedi bulunur. Şüpheliler, müteahhidin inşaatlarının olduğu bir gecekondu mahallesinin sakinleridir. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti araştırırken olayın göründüğü kadar basit olmadığını görürler. Behzat Ç’nin bir önceki bölümünde Çalgı Çengi filminin Ankaralı iki karakteri Salih ve Gürkan, dizinin konuk oyuncuları olmuştu. İstanbul'da başları belaya giren ikiliyi canlandıran Salih ve Gürkan, peşlerine takılan mafyadan kurtulmanın yolunu Ankara'ya kaçmakta bulmuştu. Geçimlerini mahalle düğünlerinde müzisyenlik yaparak sağlamaya çalışan ikilinin bela Ankara'da da peşlerini bırakmamıştı. Gittikleri son düğünde damadın ortadan kaybolmasıyla Salih ve Gürkan, paralarını alamayıp evin yolunu tutmuşlardı. Ancak gece vakti, ortadan kaybolan damadın cesediyle karşılaşan ikili şok olmuştu. Polise haber verilmiş ve Behzat Ç. cinayet dosyasını üstlenmişti. Tüm deliller neredeyse Salih ve Gürkan’ı katil zanlısı durumuna sokmuştu.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Toplist

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More