Honda En Güvenli Motosiklet Kullanıcısını Arıyor



1947 yılında motosiklet üretimi ile başlayan serüvenimizde bugün mobilitenin olduğu her alanda faaliyet göstermekteyiz. Dünya'nın en büyük motor üreticisi Honda, toplumdaki güvenli sürüş bilincini artırmak ve motosiklet kullanmanın mutluluğunu paylaşmak için uzun yıllardır değişik ülkelerde Gymkhana aktivitesi düzenliyor. Honda ile motosiklet severleri buluşturan bu aktivite ülkemizde de geçen seneden beri düzenlenmektedir.


Motosiklet kullanıcılarıyla bütünleşmek, bir araya gelmek, güvenli sürüşün önemini vurgulamak ve hep beraber eğlenmek için düzenlediğimiz Gymkhana'yı diğer yarışmalardan farklı kılan, sürücülerin zamana karşı kural hatası yapmadan hızlanma ve ani manevra, 180 derece ve 360 derece dönüşler, 8 figürleri ve diğer yetenek gerektiren hareketleri sergilemesini gerektirmesidir. itemprop="photo"

Honda En Güvenli Motosiklet Kullanıcısını Arıyor

Gymkhana 2012'de büyük bir coşku ve heyecanla devam edecek!
5 Mayıs 2012'de Honda Motosiklet Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek aktivitemiz için geri sayım başladı. 150cc ve 1000cc olmak üzere 2 farklı kategoride düzenlenecek yarışlarda, yarışmacılar zamana karşı mücadele edecek. Her iki kategori için de toplamda 30 yarışmacı Honda bayileri tarafından belirlenecek.

Tüm gün boyunca ünlü DJ performanslarıyla müzik ve ikramların olacağı, motosiklet kullanıcıları ve aileleri, Honda çalışanları, bayileri, ünlü motosiklet kullanıcıları ve basının katılacağı bu eğlenceli organizasyonda güvenli sürüş ve eğlence bizleri bekliyor olacak.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Toplist

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More