iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr Seo Yarışması



iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr tüm hızıyla devam ediyor.  Evet sevgili arkadaşlar. iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr anahtar kelimeli müsabaka tüm hızı ile devam ediyor. Sizde yarışma süre içerisindede kayıt olabilirsiniz. İyinet web master formunda 2012 yılının en büyük seo yarışması başladı ve bizde bu konuyu gördük hemen katılmak için sitemize konuyu açmak istedik. seo yarışması llhtnbşklhyktr kelimsinde ilk 3 sıraya giren büyük ödül kazanıyor ilk 10 a girende teseli ödülü alıyor.
llhtnbşklhyktr Seo Yarışması Katılan Üyeler ilk 10 üye yi sizlere sıralıyacağım. Kısaltılmış kelimedeki llhtnbşklhyktrAllah’tan Başka İlah Yoktur açılımı çok iyi düşünülmüş.cümlesinin sessiz harflerinden oluştuğu anlaşıldı. Yarışmanın onuncu günündeyiz yanılmıyorsam ve oldukça heyecanlı devam ediyor. Fakat olaya başka yönden bakanlar mutlaka olacaktır, mesela iyinet.com’un bunu ticari bir araç olarak kullanması gibi.
JudgeOfnighT,  SeLoRe_28, coleraman, tolginho, caliente, tugfan, Ganyeto, swart, djsarah63, catcat, ilk 10 üye bu şekildedir diğer üyeler ise  llhtnbşklhyktr Seo Yarışması Katılan Üyeler arasında sıralanacaktır. llhtnbşklhyktr Seo Kuralları gayet basit kuralları var iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr açıkca belirtmek gerekirse yapmanız gereken verilen linkleri sitenize eklemeniz gerekir iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr bir çok farklı yönü vardır farklarından biri iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr kelimesinde ilk sıraya çıkmak olucaktır. llhtnbşklhyktr Seo Yarışması Başladı iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr 15/04/2012 tarihinde start verdi yarışma boyunca baya çekişmeli geçicek olan iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr baya bir mücadeleye sebep olucak iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr bitiş tarihi 30/07/2012 tarihinde sona ericek şimdiden herkese başarılar.
iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr Grafiği

  • Web tasarımı ve dizayn konusunda SEO'nun önemi
  • Tasarlanan grafiklerin ve içeriğin özgün olması
  • Google gibi büyük arama motorlarına uyumluluk
  • Sürekli güncel kalmak ve anlaşılır ilgi çekici içerik
  • Benzer uygulamalar yerine SEO YARIŞMASI gibi davranmak
  • LLHTNBŞKLHYKTR, kurallarına uyumluluk.



iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
 iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr


Sıralama kontrol bağlantısı: http://173.194.35.152/
“llhtnbşklhyktr” kelimesi “Allah’tan başka İlah yoktur” cümlesindeki sessiz harflerden oluşmaktadır.
Not:
مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَهُ { وَ مَاذَا فَقَدَ مَنْ وَجَدهُ
Yani: “Cenâb-ı Hakk’ı bulan, neyi kaybeder? Ve Onu kaybeden, neyi kazanır?”

iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr Sponsorları

1. forum.iyinet.com
2. Misutgaru.org
3. Emineusta.com
4. Netinternet.com.tr

Anahtar kalime: iyinet 2012 Seo Yarışması llhtnbşklhyktr
Yarışma kuralları:
1.Yarışmamıza tüm siteler katılabilir.Ücretli,ücretsiz alanadı veya host kullanmak serbesttir.Herhangi bir sistemin(blogger,wordpress) altyapısını kullanmak da serbesttir.
2.Bir yarışmacı yarışmaya istediği kadar siteyle katılabilir.
3.Yarışma başlangıç ve bitiş tarihleri arasında yarışma sponsorlarının linklerini sitenizin tüm sayfalarına dofollow biçimde eklemeniz ve kesinlikle sitenizden kaldırmamanız gerekmektedir.Linkleri sitesinden kaldırdığı veya sitesine eklemediği tespit edilen yarışmacılar elenecektir.Otomatik kontrol mekanizması olduğunu unutmayınız.
4.Sponsor linkleri açık bir biçimde sitenizde görülmelidir.Gizli,karartılmış,küçültülmüş linkler yarışmacı sitelerin elenmesine neden olacaktır.
5.Yarışmanın ödülleri site bazında dağıtılacaktır.Bir sitenin 3 alt sayfası da sıralamalara girmişse,sadece en yüksek sıralaması olan sayfaya ödül verilir.
Bir yarışmacının birden fazla sitesinin sıralamaya girmesi durumunda yarışmacı birden fazla ödül almaya hak kazanır.
6.Yarışma 30 Temmuz 2012 Saat 21.00 tarihinde bitecektir.Bu tarihte iyinet yönetiminin kontrolüyle belirlenecek sonuçlar geçerli sayılacaktır.
7.Yarışma kuralları kesin ve nettir.Yarışma süresince yeni kurallar ekleme hakkımızı saklı tutuyoruz.Yeni kural eklenmesi durumunda burayı kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır.
Yarışma ödüllerine değinecek olursak Toplam ödül 10.220 TL olarak belirtilmiştir.
Aşağıdaki resimde de göreceğiniz gibi ödüller gerçekten takdire şayan.



  1. 3000 TL
2. 1500 TL
3. 1000 TL
4. 750 TL
5. 500 TL
6. 250 TL
7. 200 TL
8. 150 TL
9. 100 TL
10. 50 TL
Yukarıda belirtilen ödülleri kazanmak için bütün site sahipleri googlede yükselmek için büyük çaba sarfetmeye başladı. iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr büyük ödül kimin olucak bakalım herkeze bol şanslar hayaldi.com olarak diliyoruz.
Öncelik olarak anahtar kelime ile uyumlu domain sahip olan üyeler, içerik girmekle meşgul. Hem yeni bir siteyle yarışmaya katıldıkları için hem de ilerde yapılacak çalışmalara zemin hazırlanması için olsa gerek.





Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Toplist

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More