Sony PlayStation3 Futbol Turnuvası ile Sahada Kıyasıya Mücadele! 30 Nisan 2012 / 1 Mayıs 2012 / 8 - 9 Mayıs 2012



Sony PlayStation®3 Futbol Turnuvası, 30 Nisan ve 1 Mayıs’ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena GS Store’da, 8 ve 9 Mayıs’ta Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Fenercell Tribünü’nde gerçekleşiyor.

Saat 13.00’te başlayıp, 20.00’de bitecek olan turnuvaların birincilerine, Sony’nin yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PS® Vita, ikincilerine God of War®: Volume II ve Uncharted®3, üçüncülerine de Uncharted®3 oyunları hediye ediliyor. Ayrıca dereceye giren her ilk üç kişi de imzalı forma kazanıyor. Turnuvaya katılmak isteyen taraftarların yapması
gereken tek şey, takımının resmi Facebook sayfasındaki duyuruyu takiben playstationturnuvasi@ds.com.tr adresine bir e-posta göndermek. Turnuva ile ilgili duyurular, www.facebook.com/PlaystationTr adresindeki PlayStation® Türkiye resmi Facebook sayfasından ve takımların kendi Facebook sayfalarından da takip edilebiliyor.


3 Büyükler PlayStation Futbol turnuvası devam ediyor.


Sony, kıyasıya mücadelenin sürdüğü futbol sahalarına bir de PlayStation®3 Futbol Turnuvası heyecanını ekliyor. Turnuvaya katılmak isteyen taraftarlar, playstationturnuvasi@ds.com.tr adresine, adı-soyadı ve telefon numarasını içeren bir e-posta göndererek, başvuru yapıyor. Her başvuru sahibi ile turnuvaya özel olarak Sony tarafından kurulmuş olan Call Center ve e-posta yanıtlama servisleri aracılığıyla irtibata geçilerek, katılım teyidi alınıyor. Katılacağını kesin olarak ifade eden ilk 64 kişi seçiliyor. Turnuva ile ilgili duyurular, aynı zamanda, www.facebook.com/PlaystationTr adresindeki PlayStation® Türkiye resmi Facebook sayfasından da takip edilebiliyor.

64 PlayStation®3 futbolcusu takımının sahasında kıyasıya yarışıyor
Başvuru yapan ilk 64 kişi, her biri tek kişi olmak üzere 64 takım oluşturuyor ve iki gün boyunca statlarda kurulan özel alanlarda yarışıyor. 64 takım önce 32 takıma iniyor. 32 yenen, 32 de yenilen kişiden oluşan takımlar kendi aralarında yarışıyor. Sonunda finalistler belirleniyor ve ödüllendiriliyor.

Büyük ödül: PS® Vita
Her bir turnuvanın birincisi, Sony’nin yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PS® Vita büyük ödülünü kazanıyor. İkinciler God of War®: Volume II ve Uncharted®3, üçüncülere de Uncharted®3 oyunları hediye ediliyor. Ayrıca dereceye giren her ilk üç kişi de takımlarının imzalı formasını kazanıyor.

30 Nisan-1 Mayıs’ta TT Arena GS Store’da, 8-9 Mayıs’ta Fenercell Tribünü’nde
Sony PlayStation®3 Futbol Turnuvası, 30 Nisan ve 1 Mayıs’ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena GS Store’da, ardından da 8 ve 9 Mayıs’ta Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Fenercell Tribünü’nde gerçekleşiyor. Turnuvalar, iki gün boyunca, saat 13.00’te başlayıp, 20.00’de son buluyor.

Futbol turnuvası heyecanının yanı sıra Sony ürünlerini yakından tanıma fırsatı
Sony, gezici ekipler ve stadyumlara kurduğu özel stantlar aracılığıyla Play-off maçları sırasında Tablet S, PS® Vita, AVC 60p ve 3D dijital kayıt yapan dürbün, saniyede arka arkaya 12 kare çeken dünyanın en hızlı sürekli AF çekim performansına sahip fotoğraf makinesi a77 gibi yenilikçi ürünlerini de futbolseverlere tanıtıyor.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Toplist

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More